FÖR jag har blivit faster :D





Hej och hå alla gubbar små. Nu efter allt julbök kan jag äntligen uppdatera lite.

Jag fick min julefrid men dock inte min GPS, men fick så mycket annat i julklapp så jag ska definitivt inte klaga!
William lilla fick över mycket julklappar så någon tycks ha varit snäll :) .
Jag har fätt världens bästa jul klapp och det är att jag blivit FASTER till en bådårande bebis- påg, frisk och så fin man bara kan bli!!
Lyckan går inte att beskriva och på ett underligt sätt känns det som att han varit med oss för alltid! oooo bebis sjuk?  jag? nej nej haha ;)


Jag tänkte chocka alla nu inför nyår och har gått från lys blond till bäck svart hår haha a jag måste förnya mig lite.
Ingen kommer så klart att känna igen mig men nu ska jag vara kol-svart i håret ett tag fram över! OCH jag trivs med det :)









På tal om min spontanitet så gick jag och gjorde tatto nr.8 nu igår >>>



och för att visa min kreativitet extra så byggde jag på mina naglar igår, PÅ EGEN HAND!!
Mmm här behöver man inte gå iväg och betala en massa utan här görs det själv :)


För jag är lycklig för jag är så lycklig ladidattdatt da :)

Snarast kommer faster till Oskarshamn och agerar pusskalas med min älskade lilla bebis gulligull :)

Puss o Kram till er alla  :D

"#¤%&/

Huuuuuujeda mig.. vad ska jag upp så tidigt på morgonen för?! Nu sitter jag bara o stirrar på min hög av tvätt, min hög av disk o mina namngivna dammråttor..
Jag är hemma så lite men ändå kan det gå från jätte rent till kaos på nån dag :S slarve majja!!!
Det blir liksom så att man stirrar hem o sen byttar om o sen drar igen,så till slut ligger det e massa saker överallt, "#¤%&/() vill jag bara säg.
Jag blir trött bara av att titta på det men kan ändå inte sluta att beundra mitt verk.. Hur kan det bli så här haha??

Ihelgen bjuds det på en massa stök, först är det att röj här på detta minfält sen ikväll är det mystajm,imörrn är det förberedelser för jul knyt. Jag ska göra potatis gratäng till 11 stycken o köpa julklappar till julklapps spelet o söndag är det pulka åk!!! PAUF...
Jag måste nog rycka upp mig om jag ska klara av detta, den här sparlågan är icke så nicke likt mig.. tror jag går på sparlåga nu när man ska ha semester efter julafton haaha,det går nog på automatik att man räknar ner dagarna, timmarna o minuterna.. TICK TICK.. nu vet jag varför jag inte har semester oftare haha.
Nä fan om man skulle sätta igång med litta hemma arbete nu så man kan bli klar snabbare.....

TRÄVLIG HÄLG

//SaAzza

Stolt USK i BemanningsEnheten!

Jaha du.. Om man fyller på sin mugg med kaffe, vänder sig för att ställa tillbaka den, men öppnar kylskåpsdörren o ställer in kannan i kylen. haha.
OM jag inte hade hetat Sandra Andersson så hade jag nog fått en chock men detta verkar inte vara nått chockande då det gäller mig hihi.
Idag har vi kompleterat våra arbetskläder med jackor o jag ska säga att jag är lite stolt.. på min jacka står det inte bara Lunds Kommun utan Lunds Kommun - Bemanningsenheten. ^^  det är jag stolt över :) !!

Nått jag mer är stolt över är att jag ska vara jul ledig, första gången på 4år som detta slog mig =) vi får se hur jag känner mig då jag varit ledig över jul!!

Nu ska jag gå o köpa lite mumsfillebabba med min syster fiia för att glutta på Desperate Housewifes woopiiidooopi tisdag i vanlig ordning med andra ord ;)

Ha det gött puss o kram

Snurrar du,så snurrar jag

haha Jule frid??
jag ställde mjölken i skafferiet o knäckemackorna i kylen, förvirrat??
guskelov att man fort kom på det.
Helgen har vatt händelserik minst sagt..
Var hos en kompis efter jobb i Lördags, vi satt o myspyste med chips o sweepes till en film o väntade in hennes respektive som skulle komma hem vid 00.
klockan blev 00, klockan blev 01, klockan blev o2 o då slängde jag in handuken o ville sova.
Vi gick o lade oss, för att sen strax efter 03 få samtalet att dom åkt från lund men satt fast i Dalby haha, hans kompis hade vatt med o druckigt wiskey o teqilla??
haha dum dum kombition INDED haha han hade fått hoppa av bussen för att stå o spy HAHA.
Det va dock ingen hitt för min vän som snällt fick sätta sig i bilen o plocka upp fyllekajorna. 
Det finns vissa männsikor som tar alkoholen i kraft då dom ska diskutera o detta skedde ju så klart, så ett bråk utlöste o varade till strax efter o5 på morgonen.
Puuh inte mycket sömn den natten inte o sen vidare för att jobba.
Kvällen blev ganska dryg om man säger så, började ju dessutom 14.oo :S  
Men faktiskt..
Trotts allt farande o flängande med bil denna helg så har jag haft en fantastisk bra jobbe helg!!

Folk undrar så mycket vad jag önskar mig i julklapp.. ja jag vet inte .
Det ska tydligen vara mega svårt att köpa en julklapp till mig (??) efter lite filande på min önske lista så va detta vad jag kunde komma på:

*Familje frid
* Gps
* Köks saker
* En lampa


Allt för höga krav??

Jag kan faktiskt säga att jag redan fått stora julklappar ;

>> Min son som klarade simskolan galant, som är frisk o som säger att jag är den finaste i världen o att han älskar mig .

>> Och som jag har saknat i flera år, har jag nu gjort något som inte var möjligt innan o det va att jag tog ut julsemester  o fick det beviljat WOOOHOO känns awsome =)

Vi får väl se vad som sker i Jul om det blir frid o fröjd eller om det blir som förra.. Kan säga med handen på hjärtat så efter förra julen, saknar jag ambitionen till att fira jul.. men men gamalt är glömt .


Eftersom min lilla skatt redan gått lucia tåg så blir det inget sånt idag utan i dag ska vi bara njuta o ha det bra :)



Peace Love And Understanding - Saazza







Överskattad till max..



Igår va jag uppe med tuppen, o4.4o för att vara exakt.
På jobb kunde jag knappt hålla mina ögon uppe, jag hällde i mig kaffe men ack så lite det hjälpte haha.
Kom hem o gick världens runda med min kära hund, tänkte att detta kunde pigga upp mig men ack igen, inte hjälpte detta.
Jag bädda ner mig i soffan o sappade litt på TV'n o sen är det bara ett minne blott haha. Somnade vid 16 o vaknade 20.4o HAHAHA hoppsan.
Lagade litt kaffe o rastade hunden o gick o lade mig igen vid 22 OCH sov banne mig till 9.oo imorse hahaha vadå MEGA TRÖÖÖÖÖTT?? Jag ska väl inte gå o bli sjuker?? :O

Idag spontan gjorde vi dagen, förutom alla dessa samtal man ska ringa då man är ledig så stack jag o klippte till mig o färgade håret i någon konstig ny färg, snyggt blev det!
Sen stack vi o käkade lunch.
Visste vad som väntade mig om jag kom hem, den där jäkla städningen som jag bara skjutigt upp i evigheter usch isch, men till slut va jag tvingad att gå hem då min stackars hund stod i röran.. Väl hemma va det bäst att ta tag i saken o det har fan tatt många timmar!!! men nu är här dock undan röjt o fint, så utan att skämmas kan mina desperate housewifes vänner komma ikväll o utan att nysa ;) .


Imorgon är det dax att jubba igen men annars blir det en lugn vecka.
Saknar en person väldigt mycket men annars är det skit bra här.

Ta det lugnt va rädda om er Puss o Kram


Lyckligt Lottad!







Fredag;
Sandra blidde lite ledsen i ögat pga alla tråkigheter o ringde hennes underbara Christa, spontan körde till Veberöd o med massa underbara människor hade vi Twilight kväll..
Godis buffe o underbara skratt. Barnen underhöll varann o det fungerade ypperligt perfekt!
William hittade sin kärlek Johanna o dom spelade Play station o myste.
Alla barnen fick godis påsar av mig o William o allt va underbart bra.
I Christas lilla lägenhet trängde vi alla 6 in oss då vi skulle sova, vi höll värmen om man säger så haha, plus att vi hade 3 hundar med :D .

Lördag;
Dagen efter väcktes vi av nybakta scones o hela bordet fullt åt vi o myste ihopa. Jag o William hade tagit med pulka o snowracern, så vi hade planerat med alla barn att vi skulle iväg o undersöka stadens backar o det gjorde vi. Vi flickor blev så klart rå mulade o nergrävda i snön, vad skulle vi förvänta oss liksom. Men kul hade vi i alla fall o vi underhöll ju barnen ;) ..
William hade beställt köttbullar o spagethii av Danny som är en kock i sina bästa dar. Så detta vad det som serverades o det smakade fantastico!!!
Hyrfilm o snacks igen bjöds det på o fortfarande ett helt underbart sällskap. 
Vi glögga till det senare på kvällen o hade underbara diskutioner :)  .
Stannade även denna dagen kvar hos Christa.



Söndag;
Morgonen kom o Danny hade lovat oss pannkakor o bacon o detta fick vi allihopa till frukost, DET DÄR satt som en fläskläpp mina vänner små :)
Efter den helt fantastiska frukosten klädde vi åter på oss för pulka åk i backen. Hej å hå här jobbar vi på. Barnen är nöjda, vi vuxna är nöjda, hundarna är nöjda oo kan man få en fantastiskare helg än denna?


Tack alla ni underbara som har givit mig o Wille en helt fantastisk heeeeeeelg!
Puss o kram till er alla!!!

Slir & Sladd

var ute i S.Sanby idag o slirade runt haha jäkla gator.
Då jag skulle svänga in till deras grupplokal gled jag förbi infarten så fick vända bilen o prova igen o nej den gled förbi igen haha o ja då vänder vi bilen IGEN DÅDÅ,  hahaha,folket undrade nog vad jag sysslade med.. som vanligt haha. As garvade jag i bilen? Ajemen !!  ;D

intressant dag verkligen!! 
Det ska bli så jääääääkla gott att jobba inne imorgon OCH börja 8.15, det va inte igår man gjorde det inte, skönt med litta sovmörgon ^.^


Min kära Fiffi va här innan o va lite ledsen :( jag försöker pigga upp henne o få henne på bättre humör o tankar o jag tror att jag lyckades :)) .. 


                                         


Jag själv börjar o fundera mer o mer på vissa vänner.. så fort dom ingår i ett förhållande så glöms man bort, förutom då det e en massa problem i deras förhållande, då passar det att ringa stup i kvarten o prata i timvis.. suck på vissa av er.. nästa gång svarar jag inte.. precis som att jag får sköta mitt,kan du sköta dit.. Besviken dock men man slutas ju aldrig att förvånas.. ORKA..


Nu ska banne mig jag o Wille gå o poppa litta popcorn o ha Wii- maraton :) ses o hörs

SaAzZa


RSS 2.0