Tisdag! Säger dom..
Igår
bjöds det på pulkaåk i backen, tråkigt nog blev det mest körning dit o inte så mycket pulka åk.
Hade med både den stora pulkan o snowracern.
Tråkigt för william hade sett framemot detta hela dagen, men är så imponerad av att han trots denna besvikelse fann sig i detta o skrattade o tjoade ändå =) 
Mors lill grabb :) !!! <3 
Tre par tröjor,en flace tröja, stor everest jacka,två par strumpr, två par byxor PLUS mössa, vantar o halsduk.. Trotts detta, så fryser hon ajajaj.. sicken kyla det varit då, hur ska denna överleva denna vinter om det ska fortsätta på detta vis??!

Annars e man tuff, men då kylan är sträng då giver man upp?

Idag är det tisdag o i vanlig ordning är det simning som gäller, ajemen. Men allt är inte jätte vanligt för det är inget desperate housewifes idag "/ o det är Thures sista dag hemma i Sverige nu på ett par månader o jag lider med min kära lillasyster :( hon är inte glad så klart..
Hon får stanna hemma med med mig så jag får krama om henne ordentligt!! Alla får stanna hos mig o få en kram eller tv, saknar alla mina syskon.. Zara,Emil, Emma o Fiia :(   kom till mig snart å vi kan hitta på dom mest tokiga sakerna som bara vi kan, NU!!!

Älskar er allihopa o min älskade son! Massa kärlek till er!!


Helgen & Dess Bravader!Mina kära läsare, nu undrar ni var jag varit hela helgen haha.
Japp stack på mitt städ på Fredagen städa så in  i bomben, snabbt inom mitt övernattningscribb o fixa till fejset o sen möta upp Carro för att vänta på att bli hämtad av Christa som så snällt ville köra oss i snö kaoset :) , till Jula- festen på Färs & Frosta Arena.. Puh..
Väl där fick man massa mat o en kille i kalsonger sina haha. Bästa överraskningen på kvällen..
En akrobat som gjorde sina konster i ett lakan, hur högt som helst o sen plötsligt va han byxlös WOOOPII. Stannade över i Lund för att sen ta mig ut på gatorna, men fastnade i världens jäkla migrän SKIT o MÖG! Dagen efter var jag inne på ett boende o fick advents- fika till max; Lussebullar, pepparkakor, glögg o prinsesstårta (?) o massa kaffe så klart :) .


Igår kväll kom jag äntligen hem puuuuuh äntligen hem till min underbara son o min skitta lägenhet haha :) ..
Film mys o godisbuffe va det som bjöds på, inte alla som storhandlar på Nöjesmagasinet i Eslöv nej!! Man e ju inte riktigt klok, men den ska ha det o den detta o den det, aja alla blidde nöjda o belåtna :)

Idag är det mer snö än vad jag anade, men William älskar det o hunden lika så, jag? njo visst e det kul men icke att jobba ute i.
Ska vara i hemvården imorgon oooo kallllllllt! Men men jag är en varm människa så detta ska visst gå bra!
Pulka o SnowRacer är det som står på denna meny idag, så på med di varma kläder o mössor sen bär det av.

Hoppas alla har det lika bra som jag denna underbara dag. <3 


Hejsingsvejsing
// Saaazza

Jarå,då slår vi klackarna i taket

Snön är så vacker att titta på, varje snö flinga lägger sig så fint, man ser skenet mot ljuset innan den fina flingan lägger sig på marken.. vackert att titta på men fy att jobba i haha.  
Att glida runt på gatorna i Lund, ingen höjdare VEM fan uppfann kuller stenarna liksom haha 
Men hel skinnad är jag o jobbet är utfört.
Har fått vara lite inne o jobba med o det är ite fy skam i detta väder :) .

jaha då vankas det jula - fest med jubbet ikväll då haha. Lite pirrigt, ska ju vara på Arenan  Lund, fint ska det va o så ska jag med vara.. jadå ni hörde rätt ikväll ska Sandra ha klänning på sig med spetts o allt olala ^^ problemet med detta är bara att det kommer att bli så in i helvetes kaaaaaaaallllt bruuuur haha. kan kanske dra upp klänningen lite o kanske få skjuts haha skämt o sidor men det hade ju iallafall inte vatt fy skam =) .


Ska nu först iväg o städa till min dam sen efter det så e det hel renvering av fejjset o sen slår vi klackarna i taket, för kul ikväll ska vi alla ha.

Kör försiktigt kära ni, må väl :) kramis Kram

Fabian <3

<3 Idag lämnade lilla Fabian oss, mina tankar går till Anna & Henrik "/  ..  <3


Fick jobbat min morgon tur idag o fick passa på att prata med min hyresvärd om denna arangerade hoppborg ovanför. Jag hoppas med hela min själ att jag snarast hittar mitt hus där ute på prärien, så jag slipper oroa mig för en galen toka ovanför PEACE OUT..
Plantera lite blommor o rensa ogräs är min melodi, en gunga på slätten till lillsnutten William, en fin hundkoja åt min kära ögonsten till hund o ett stort sovrum till mig med en stor säng, som jag kan sova ut i o ha långa mysiga sovmorgnar med Wille o Electra bredvid min sida. oooo.. detta skulle vara så uppskattat, dax att ut o leta hus måne :D ..

Idag blev det besök av Anna & Jamina, sedan drar vi vidare ut mot Linsanloppan för att checka läget av hennes hus, där ute :) ..

Det blir en lugn vecka med kvällsarbeten o en flyttstädning imorgon o ett städ på fredag SEN E DET JULABORD efter detta på freeedag!!! WopIdooopiiÄlskar Min Lill Grabb o Min Hund Mest Av Allt!!

Bowling ajemen =)

Igår va en lyckad dag, jag klädde upp mig som aldrig förr o fick bara bra o fina kommentarer, sånt som förgyller ens dag :) fick på mig klänning o allt, ja det e ju inte varje dag man får vara på ringsövärdshus =) . 
Väl hemkommen i god tid hade jag o Wille litta myskväll o vi däckade fortare än kvickt hahaha, han va så cool i sin nya frilla, svart o rött hår med tuppa kam det ni :) .
                                

Idag har det varit tvätt o storstädning o tvätt på denna meny o eftersom min granne agerar hoppborg ovanför, så fick jag bytt min natt till en morgon- tur i mörrn, går ju inte att slappna av här inte.. Nu till roligheterna idag, för idag bliver det bowling för hela slanten, jag o wille mot dom andra vi kommer rocka ;). Bowling först sen äter vi gott ikväll o bara njuter av denna söndag, det kommer bli så bra.
Jag älskar min lilla påg så oehört mycket, du må vara hej vild men för mig är du det bästa som någonsin hänt mig!Ha en braaaa Söndag

// Saazza

RingsjöVärdsHus

Hej mina kära vänner. Idag va det lördag, men eftersom vatt frånvarande ett tag tänkte jag sammanfatta lite av vekan.

Har vatt runt på olika jobb denna vecka,allt har vatt bra. Dock i Torsdags va jag på ett jobb för första gången, kommer dit o börjar 7.15  inga schema för hur dagen skulle se ut ok tänkte jag, 7.45 kom schemana ut o första besöket låg klockan 8.00 , men då skulle vi ha rapport.. Vi hade rapport till ca 8.o5 , inga problem.. Gick ner för att hämta en cykel, cykeln fanns inte..ok.. Gick upp för att hämta en ny nyckel, den cycklen fanns inte iheler.. hmm kolla vilka nr på cyklarna som stod där fanns o gick för tredje gången upp för att hämta en cykel nyckel. Tog nycklen men den passade inte(?!) gick upp till samordnaren o sa; vad gör ni om där inte finns någon cykel? O finns där ingen? ja då får man ta sin egen bil eller så får man gå.. Min bil nej min själ o dar den tar jag inte, då tjurigare än någon gick jag min runda.. Samordnaren sa att ja tyvärr har vi inte cyklar till alla så så får det bli.......  jaja VT får den hjälp dom ska ha, men dom kommer Inte at få tiden dom bett om....
Fredag:

Igår va det förberedelser för kvällens bravader, hämtade klänning o sådant kul o så klart va jag inom Christa o sörplade kaffe o utbytte litt skvaller :D .. sen va det i säng tidigt som fan för denna va trött.Lördag;

Ja o så kom vi till Lördagen o ikväll är det 6oårs kalas som vankas på ringsjövärdshus, go mat o dricka o trevligt sällskap kommer det att bli.
Först e det lite förberedelser inför kvällen, min söta lill kille är o klipper sig, medans jag städar här hemma. Han kommer att bli så fin! som vanlig :)Älskar min son William Emil Begntsson mest i hela värden o min snuttefis till hund!!

Ha en BRa helg


Allt började med måla naglarna..


Varför gör du si varför gör du så,varför gör du inte så här, jag vet ingen annan som gör ditt eller datt, nej nu gör du fel, man ska göra så här, nej så här.... Trötta mig.....

Men annars har jag fått höra fina saker av andra denna vecka :) folk som uppskattar en, mina vänner t.ex.
Där har inte bara en utan 4 påtalat för mig att jag inte ska ta på mig så mycket, att jag måste tänka på mig själv, att jag inte ska vara så själkritisk utan förstå att dom (hmm) uppskattar mig för den jag är, du är här du är där du har alltid massa gärn i elden,du borde varva ner o tänka på dig själv oftare, vi älskar dig som du är, du suger ur all din egen enegi eftersom du ger den till alla andra utom dig själv, även att du inte kan vara tillgänglig dygnets alla timmar vet vi ändå att du håller oss kärt, att vi betyder allt för dig. du har en kämpar glöd i dig som säger mycket om dig, du är inte gjord av stål men du fixar det som en annan tror är omöjligt.
Du fixar o trixar med din tid, trots du ska hinna med hemma, med din son, med din hund, så får du alltid en minut över till dina vänner. O alla vet att dina syskon betyder allt för dig..
Du behöver ta det lugnt du kan inte jobba som du jobbar, du sliter ut dig själv i förtid.

(Detta va en sammanställning av de fyra olika versionerna som jag fått förklarat från andra hur jag är.)

Det är konstigt för den personen som påstår sig tycka om mig så mycket ser inte nått av detta, inte ett ända dugg.. hur kan det komma sig att man säger att man tycker om någon så fruktansvärt mycket, men bara hackar på en hela tiden? varför ska du jämt vara så hård mot mig för? varför kan inte du se att du gör mig så ledsen?
Men visst om du har din fullaste rätt att bara hacka på mig, gör det då, tur jag förgyller din dag med.

Annars idag har det förutom detta varit en bra kväll o den hade kunnat sluta fantastiskt..
Det har vatt desperate housewifes- mys här som alla andra tisdagar o min otroligt duktiga son har haft simmträning idag med, han e så fin min stjärna.

Hoppas ni andra haft en brau kväll o att ni nu ligger o håller om den ni älskar o är snäll mot denna!


Cee ya Don't wanna be ya!!

Pang Rätt In I Väggen

Jag kommer att springa i 19o rakt in i väggen om jag inte får min semester i Jul.. Tre olika skift på 7 dagar har jag hunnit med o kan säga när man möter folk o de påpekar ens ringar under ögonen DÅ e det som kört..
Ja man försöker men nu går man verkligen på en spar låga ack ack att man inte lär sig. o nästa vecka blir detsamma igen "/.. Suck.
Simmningen har haft ledighet nu under helgen jag har haft full show med att hålla mig vaken istället.
Jag har beslutat att jag ska vara givmild i Jul o ge min granne Revaxör i julklapp.. för om inte hon hör hur fan hon bunkar o klappar så måste hon ha en jävligt envis vaxpropp.. sköter hon sig kan jag bjuda henne på en adress ändring med hohoho ..
Har inte vatt i min egen lägenhet nu på 1,5 vecka så slutar hon inte snart kan hon fanimej betala min hyra med.


Fick ett pass mellan 12.oo-21.oo igår o det va inte fy skam då jag avslutade kvällen hos farmor o farfar o fick en massa massa massa gåsa- mat i magen, mätt o trätt blev denna o hem o sova.

Idag är det fars dag så innan vi går ut o käkar en god middag ska mina vinter däck på först o sen bär det av!

jag vill vara ledig, jag kan vara ledig, jag måste vara ledig, jag vill jag vill jag vill..................


Ha en trevlig dag allehopa cee ya.

// Saazza

Hej ååh Hå
Jobbar på som aldrig för.
Igår blev det 39 längder i bassängen o sen massage. Idag blev det 46 längder o ingen massage haha. Lite mör nu efter ha varit iväg en heldag hem om o svänga sen upp på cyklen för att bege sig mot bassängen. Fart o fläkt det e det som gillas mest.
Det har blivit jobbe dagar istället för jobbe kvällar denna vecka o imorse höll jag på att trilla av pinnen då dom ringde o ville ha mig i lund efter en kvart (!!??) kan meddela att jag inte va där efter en kvart, men kom så fort jag kunde, känner fortfarande att jag inte har vaknat riktigt "/ .
Imorgon blir det 5o längder, jag ska banne mig klara det, sen e det vila o på söndag kör vi 62 längder haha. Mitt mål är att klara 1oo längder innan tisdag så får se om jag kan komma upp närmare 1oo på måndag haha. VARFÖR NÖJA SIG MED DET LILLA?? ;)


Nu banne meej händer det grejer här.


Vill bara påminna om att Jag älskar min älsklings son,mina fina systrar o min kära bruur som snart ska få tillökning i familjen :D vilket härligt avslut på detta år!


TaKe CaRe XoXo Saazza

Tisdag!Jaha då har man hunnit med o jobba natt i söndags o sovit bort dagen igår, haft Wii- maraton med William, fikat med Carro idag o sen begett sig mot APT, hem från lund körde polisen mig hack i häl hela vägen hem, fast jag körde i 1oo km/h valde polisen att köra efter hela motorvägen hem.

Idag är det tisdag o det händer mer än att det e Desperate housewifes, kidnappade min lilla son från dagis (dennis vecka) o så ska vi på simmning nu 18.45 o medans william e på sin träning passar jag på att ta motions spåret o simmar under candle night :) , får basta litt med så att kroppen min kan återhämta sig, känns som att jag har vatt med på värsta 5-kampen då jag har värk i exakt hela kroppen,ajajaj.

Ikväll blir det avslut med myspys framför tv, desperate houswifes o lite vänner på besök så e hela kvällen gjord.
Hoppas ni alla där ute har det bra, ta hand om er o kör försiktigt nu då det e halkigt på vägarna.

XoXo Saazza 

Here We Goo <3Har haft en helt underbar vecka med min lilla prins William!
Vi gjorde stor-kok på färs o det blev både biffar, köttbullar o köttfärssås. Allt detta tillsammans  gjorde vi o när mat är gjord av kärlek så smakar det extra mumma haha. Han har varit så himla duktig hela veckan lång o vi bestämde att vi skulle fylla på hans lego idag o det har han inte glömt haha.
Så idag blir det att köpa lego, cykla ner till lekplatsen o sen leta efter vår skatt som vi grävde ner i måndags =), kvällen har jag planerat med att vi ska göra räkmackor o gotta oss med godis buffe o film mys, älskar denna fredag.
I veckan som kommer blir det en massa mys, hälsa på vänner som jag inte träffat på länge o vem vet jag kanske tar mig en tripp till Borås :D .

Jag har en sak som jag vill testa, det verkar väldigt långsökt men jag måste bara prova o då har jag ju provat o då vet jag ju, så länge jag har min stolthet kvar så go for it haha ;P .
Det kommer bli en helt underbar helg, med bus o påhitt.
Men även denna helg kommer det ansvar med städ o tvätt !"¤%&/()= men det gör jag o Wille snabbt som attan för vi ska banne mej bara softa o jäsa haha.

William du är mitt allt, du är som min bästa vän o som den bästa son man kan ha, du är frisk o fartfylld o vi har våra dagar men jag älskar dig så myyyycket o ser fram emot min helg med dig!
Älskar dig så <3


RSS 2.0