Mor <3


Min älskade Electra har börjat att äta igen!! Hon skiljdes från sin äkta kärlek o blev helt enkelt deprimerad, med ett brustet hjärta tappade hon lusten o aptiten, men nu äter hon som aldrig förr o jag hoppas att hon inser; Om man mister en finns det tusen åter!!

Min helg har varit bra, som ingenting låtsas jag som att jag aldrig va spontan o skulle säga att jag hade planerat en ute kväll i Lördags i flera veckor,men.. då skulle jag ljuga för det bara blev så, så vi kallar oss igen för tja tja spontanlirarna här haha.. Från ingenstans blev "bara en öl" plötsligt massa öl, redbull vodka o massa jäger shottar o efter fest haha.. SLUT PÅ KONTOT, skit pommfritt det borde fanimej inte bara finnas alkolås på bilar o mobiler det borde banne mig sättas på ett kontokort med haha
DOCK va helgen mycket lyckad o jag känner mig så lycklig :D !! 


tänk vad ett meddelande på morgonkvisten kan göra, detta gjorde hela min dag, det ända problemet jag har nu är ju att du springer runt i mina tankar hela tiden haha.

Min lediga dag idag har bestått utav stor handling på Ica o massa samtal ..

Pratat med prästen ang mammas begravning o allt där är färdigt, det kommer bli en fin cermoni med massa vackra låt stycken o fina blommor, vi har ordnat med allt Mamma, nu kommer bara det jobbigaste av allt.. ett avslut.. Jag vet inte hur jag i ord ska beskriva hur ledsen jag är för hur allt slutade, jag kommer att bära med mig detta alltid.. Mamma du missade min 25års dag :( ..

Kommer du ihåg vilken åldersnojja jaghade när jag fyllde 18år haha, drog samma dag ner på apoteket o köpte anti-age kräm o ögon kräm o sa till apotekaren att jag dessvärre hade kommit i klimateriet haha o då kan du kanske tänka dig nu när jag fyllde 25år?
Jag kan säga dig att jag har det bra o att jag har så många fina människor runt mig alltid o jag älskar dom alla jätte mycket!
Undrar om du ser mig, undrar om du är stolt över denna tösa snärta som mot alla odds klarade sig o kom någonstans med livet..

Puss i massor till dig Mor!

MaMmA

Mamma!
I torsdags fyllde jag 25år o du vet ju vad pappa sa; så nu traskar du sakta men säkert närmare 30 haha oväntat från den va ;). Eftersom jag fyllde 25 år skulle jag göra nått som jag aldrig innan gjort o det va då denna födelsedag skulle firas, skulle både Andersson,Lavin o Bengtsson fira mig.. Kan du tänka dig? haha, efter massa planerande om utrymme så fick vi ihop det den 26/3 skulle alla komma till mig..
Men det blev inte så "/ ..
Man önskar så många gånger att man gjorde på ett annat vis..
Vi hade mycket groll o va oense om vldigt mycket, du uppfostrade mig på sättet; säg alltid vad du tycker o tänker o stå på dig, man kan inte alltid ha rätt men tro alltid på dig själv..
Jag trodde jag gjorde på "rätt sätt", jag stod på mig om min åsikt o se hur det gick..

Även om inte det hade förändrat nått att jag kom till dig den helgen så känns det som att mycket kunde ha haft gjorts på ett anorlunda sätt..
Jag älskar dig o vi är för himla lika i sättet att tänka o sättet att vara..
Det är så konstigt för jag ser inte det som har varit dom senaste åren, utan jag ser bara de åren innan.. Då du o jag va oskiljaktiga, jag skulle banne mej med dig överallt så om du skulle på dass eller ner till Domus, du va min bästa vän o allting gick bara så fel. .

Mycket sanning o säkert många missförstånd..

Den 28 tar vi ett "avsked" av dig men det känns bara så overkligt, jag vet  inte om jag fixar detta.. hur ska jag fixa detta mamma?
Många gånger känns det som att du är här o vill säga nått.. Jag o fiia flög upp en natt för det va ett ljud som hördes o det va så tydligt att electra skällde, va det du som titta in?
Usch.. Varför o hur kunde detta ske, mot alla odds kommer du ihåg?..


Jag saknar dig o jag vill verkligen prata med dig o få ett svar från dig..

Vaka över mig så som jag hade vakat över dig, älskar dig!!


Ögat höll på att ramla ut..


Kan börja med de goda nyheterna ^^
Igår va vi ute på "trolljakt" i en av stenskogens fina skog, vi satte oss uppe på kullen på vars en sten o bara tog emot dessa underbara solstrålar som man fick njuta av igår med det fina vädret.
Så underbart att sådana ting kan lyfta upp en hel dag!
Vi avsluta med att åka till Boijertz konditori för att avnjuta lite saft o bular =) .
Wille va så mysig, när vi satt där efter fikan så lutade han sitt huvud mot mig o vi bara satt där o tittade ut på alla människor som va sjukt stressade o den sol som glänste..
Det va som i en film, man bara ser en massa folk men man hör dom inte, så skönt!
På kvällen skulle jag göra nått oplanerat.. Sova själv..
O det gick fantastiskt bra, jag somnade för 1 gångs skull i bra tid o sov hela natten.. Tv:n stod i för sig på men vadå.

När jag vaknade i morse va klockan 8 o jag trodde det va Måndag o då innebär detta att jag hade försovit mig till mitt möte haha, lyckligtvis hade jag min Iphone bredvid mig o kunde snabbt konstatera att på kalendern stod det klart o tydligt att det va söndag idag *puuh* ;)
Denna dagen va jag bortbjuden på middag men tyvärr jag orkade verkligen inte masa mig upp från soffan utan låg pall o detta va väl behövligt antagligen.

Förutom min bästa sömn hitintills så är jag fortfarande så mega täppt i min näsa, imorse när jag skulle fräsa kändes det som att ena ögat skulle hoppa ut haha

Må väl bästa du o ut o njut av detta fina väder!

>Älskar Wille Pille o min familj mest i hela universum< <3


Tja Tja Spontan Lirarna Här ^^Hallå hallå alla där ude i det blå.
Vi har idag "gjort höör", först va vi ner på Skånes Djurpark, vi va typ de ända på hela djurparken haha jaja så kan det va.. Det va kallt o blåsigt men vad gjorde det när jag o Wille gick där hand i hand o verkligen försökte att se alla djuren ;D
Sen
stack vi vidare ner till Märkes outlet o ordnade med en mega grann Keaps till mig så jag slipper att sno alla andras kepsar för engångs skull :)
Vi kör vidare hemåt o parkerar bilen för att avnjuta en underbara promenad ute i Eslövs fina vyer (;P) hunden o en av systrarna följer med. 

Imorgon är det dax för jubbe-dag, första jobbe dagen på 3 veckor ooo, ja nervöst samtidigt som det ska bli skönt, jag e lite orolig för att jag ska klara mig upp kl.5 men har beställt väckning så hoppas jag vaknar till detta!!!

Denna vecka består av; Ta tag i ditt liv o sammadra det igen..
Ska äntligen börja att träna ska bara fixa så där finns barnvakt o så, så det inte blir att jag bara kan träna varannan vecka för det känns alldeles för dyrt!!


Sänder massa bamse kramar till min kära JilleDill !! <3 <3Kram på er alla där ute !!


RSS 2.0