Lyckligt Lottad!Fredag;
Sandra blidde lite ledsen i ögat pga alla tråkigheter o ringde hennes underbara Christa, spontan körde till Veberöd o med massa underbara människor hade vi Twilight kväll..
Godis buffe o underbara skratt. Barnen underhöll varann o det fungerade ypperligt perfekt!
William hittade sin kärlek Johanna o dom spelade Play station o myste.
Alla barnen fick godis påsar av mig o William o allt va underbart bra.
I Christas lilla lägenhet trängde vi alla 6 in oss då vi skulle sova, vi höll värmen om man säger så haha, plus att vi hade 3 hundar med :D .

Lördag;
Dagen efter väcktes vi av nybakta scones o hela bordet fullt åt vi o myste ihopa. Jag o William hade tagit med pulka o snowracern, så vi hade planerat med alla barn att vi skulle iväg o undersöka stadens backar o det gjorde vi. Vi flickor blev så klart rå mulade o nergrävda i snön, vad skulle vi förvänta oss liksom. Men kul hade vi i alla fall o vi underhöll ju barnen ;) ..
William hade beställt köttbullar o spagethii av Danny som är en kock i sina bästa dar. Så detta vad det som serverades o det smakade fantastico!!!
Hyrfilm o snacks igen bjöds det på o fortfarande ett helt underbart sällskap. 
Vi glögga till det senare på kvällen o hade underbara diskutioner :)  .
Stannade även denna dagen kvar hos Christa.Söndag;
Morgonen kom o Danny hade lovat oss pannkakor o bacon o detta fick vi allihopa till frukost, DET DÄR satt som en fläskläpp mina vänner små :)
Efter den helt fantastiska frukosten klädde vi åter på oss för pulka åk i backen. Hej å hå här jobbar vi på. Barnen är nöjda, vi vuxna är nöjda, hundarna är nöjda oo kan man få en fantastiskare helg än denna?


Tack alla ni underbara som har givit mig o Wille en helt fantastisk heeeeeeelg!
Puss o kram till er alla!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0