Love Will Never Die?
SöNdAg!

Har haft en väldigt innehållsrik vecka, en man tog mej med storm o jag kan inte få han ur tankarna mina. 
Lite hopp om att där finns en till alla kan ni nu läsa. Kärleken är kanske inte så hemsk som jag egentligen tycker, det må vara en illution men en jädra bra sådan!

 
> Jag såg dig, jag föll pladask . 
Idag finns du ännu kvar i mina tankar, bara jag tänker på dig så får du mitt hjärta att banka..
Jag kan se dig, men bara röra dig med mitt pulserande hjärta, åh var är du..
Jag va så nära, jag tänkte vi skulle bli kära?
Finna varandras namn o sen falla i varandras famn.. 
Du tog mig verkligen med storm, så nu ska jag komma i form, allt för att återsee dig, jag kan vända upp o ner på hela mig.
I mörkret ses vi igen, för lite kel o kläm.
Av dig vill jag njuta, av alla amors-pillar som kommer att blir skjutna..
När vi minst anar så står vi där på banan, du o jag hand i hand o bara åker fram på vår kärlekskana...

Ett tappert försök? eller ett desperat försök haha, i vilket fall som helst så står vi där en dag!
Idag är det sista jobbe- kvällen o innan dess ska jag verkligen njuta av min extra timme som jag fått.Va rädda om er o nämn alltid för er respektive hur mycket dom betyder, man vet aldrig vad som lurar runt ett hörn. Ibland kan det vara bra med oftast kan det vara giftigt!>>> Sazza <<<

Söndag

Ekonomi vafan.. Omöjliga avtal i jobbet.. För fan, backslag efter bakslag. Pengar är mög men fan vad det spelar roll.. Jag hatar att komma efter varje månad o det tar som fan på en.. Finns roligare saker att hänga upp sig på. 
Jag har iallafall fått in lite extra jobb så vi får se hur länge jag orkar med det.

Idag är det söndag o jag vill ha mys. Mys med någon som tycker om mig o kan ge kärlek till mig, så jag får väl terrorisera min hund o tvinga henne att ligga sked med mig haha. Men det skulle vara ännu underbarare om man hade en soulmate vid sin sida... Men den som väntar på nått gott..hmmm hmm.. 

Kärlek hade vatt viktigt att känna när man kommer in på bakslag efter bakslag. Men jag har nått annat som är jätte viktigt o det är; Min son som är frisk o som jag älskar mest i hela världen, min hund som jag alltid kan lita på, mina vänner som jag alltid kan luta min axel mot.. O detta är mer värt en en kass kassa-bok. 
Efter regn kommer solsken?? Solsken du är så välkommen!!

Hoppas på en mys- söndag i alla fall o jag hoppas detsamma till er!
Må väl o va rädda om varandra!!


// Sazza 
 

Mina Vänner!!

Fredag!
Såg fram emot att sluta jobba klockan 14.oo eftersom jag alltid slutar klockan. 16.oo o skulle ha huset fullt..
Jag skulle städa undan då o förbereda för kvällen o hinna duscha innan folket intog sina platser. 
Hem kör jag o solen skiner o fåglarna kvittrar, kör om en bil o PAAANG säger det! Kör in till sidan, säker på att jag fått punktering, men hittar ingen punktering haha fan shiit tänker jag, e det motorn som skurit sig? vad fan hände???Ringer efter hjälp o då hjälpen kommer får jag glatt köra till bilfirma i 3o km, blockade hela jäkla trafiken o kände irritationen från bilarna bakom mig haha. 
Fel på bilen var det, men inte jätte allvarligt, en tändspole o en kåpa som hade fallit av. Så tack så mycket för hjälpen grabbarna på Autoteket i Eslöv! Kom väldigt sent hem o gästerna började anlända o det blev så sen att gästerna som kom fick hjälpa mig att städa undan haha och diska TACK änglar!
  
Igår kväll bjöds det på Taco- kväll hemma hos mig.
Vi spelade spel o drack gott till detta. En riktigt riktigt lyckad kväll blev detta. Det var jätte trevligt o väldigt uppskattat, efetr en lång vecka som detta behövdes det mer än mycket!!!
Sista folket gick o4 , då va vi tvugna att bryta, ack så synd men uppskattade verkligen tiden jag fick!


Idag är det lördag, lite seg Lördag eftersom det blev så mycket flytbart o så länge så tror jag bara ska mysa lite i soffan min o bekanta mig med en stor skål godis o massa onyttigheter :D
Sussie har hunnit klippa till mitt hår idag, välbehövligt då jag näst intill hade hockey frilla hahaha.


Va Rädda Om Varandra


XoXo SaaaaazzzBrazzz

Vad Nu Då?

Min söta lilla älskade finaste lilla guldklimp har vatt på sin simskola idag o gjort great ifrån sig. Han e banne mig så himla duktig o det ska ni alla veta!
Han simmar rygg- sim utan problem, bröst- sim utan problem o dyker som en fisk i vattnet!!
Han älskar vatten o det syns på långa vägar, detta val gjorde vi bra :D
Älskar dig mammas plutt <3 !!!!Idag är det dax för våra älskade fruar i desperate housewifes :) me like!! Trevligt sällskap till detta blir det så klart med! Huset fullt o massa gottis!

Kärleken finns den??

Jag vill känna mig älskad av en man,av dig som man.. men jag får bara ett slag i nacken varje gång jag närmar mig dig..
Hur ska jag kunna släppa in dig,då du inte ens vill släppa in mig?
Du säger att du älskar mig, men kan detta vara möjligt då jag är långt ifrån dina prioriteringar?
Du respekterar inte hur jag reagerar, men jag ska respektera hur du reagerar?
Hur långt vill du driva detta?
Hur mycket mer ska vi göra varandra illa?
Till vilken nytta ska vi göra varandra illa?
Kan vi inte bara leva ett normalt liv ihop med varandra?
Eller leva ett normalt liv utan varandra?...
Hur ska du ha det?
Bestämm dig för bövelen....MonDay
Jag har misshandlat min kropp innan med jobb överhuvudet så gissa hur skönt det är med ett nytt jobb, där man kan ha översigt om hur man jobbar. Jag har yrat ihop det lite o jobbat dag,kväll och natt men börjar få lite mer koll nu haha. Det ända jag gjorde va att jag tog mig an att jobba natt i Lördags o nu idag så ska jag jobba dag. lite trögstartad är jag men men, man kan väl göra så här ytterst sällan :).

För övrigt har jag haft en helt underbar helg, dock har jag saknat mina söta små-systrar som inte kunnat träffats på hela helgen "/ .. Men jag vet att dom har det bra o att vi tänker på varandra, så vi får köra med litta telephati nu haha.
Jag har äntligen fått tag i min stora syster o jag vet att hon har det bra, jäkla toknisse!! Veckan som kommer, består av jobb, simmskola(william) o fotboll (william) o mys med min käraste! Jag ska verkligen ha en lugn vecka o i helgen som kommer ska jag bara ta det lilla lugna OM jag inte åker på natten på söndag.

Vi har kommit till den roliga perioden där bilen ska ses över. Iveckan ska den få nya stift (?!) o på med vinter däcken o oljan ska med ses över. BARA ÄLSKAR ATT HA BIL .. haha..

Jag sitter nu här o väntar på att klockan ska slå halv8 så jag kan köra till jobb, uppe 2,5 timme innan jobb?? för att jag hade för mig att jag började 7 men börjar inte från 8 haha suuuuuuuuuuuuck!! så nu på morgonkvisten har jag hunnit vika tvätt, tagit en lång prommenad med hunden, duschat o ätit frukost woohoo snacka om seriöst haha.

Hoppas ni får en bra dag o håll värmen alla ni som jobbar ute idag, för denna ska jobba inne :)
Take Care!!

// SaazZa!

Askungen :)

Min period som har bestått av att träffa nya människor har lönat sig. Många har visat mig en helt ny sida av vissa saker och fått mig att förstå att de som inte uppskattar mig behöver inte du iheler uppskatta.
Tro mig,detta har vatt svårare gjort än sagt.
Man blir bara så jäkla besviken o detta blir man allt för ofta, men icke mera :D .
Jag ska ha förträffligt umgänge idag några som man kan lita på i vått o torrt o som uppskattar en för den man är o för vad man gör. Ge o ta kallas dessa vänner! :)

Först ska jag göra mig kvitt min skiiiittta lägenhet o ha stor röj med hög volym av bra musik! det kommer glänsa så det bara sprakar om det :) så som det normalt brukar göra då man normalt brukar vara hemma :)


ÅÅÅÅ måste bara nämna att jag är såååå glad för mina nya vänner :) tack för alla ni finns o tar hand om mig så som jag tar hand om er, :  man behadlar andra som man själv vill bli behandlad o det är ni det :) (:


TRÄÄÄÄVLIG FREDAG ALLA FINA MÄNNISKOR!!


// SAzzA

B0rta Bra Men Hemma Bäst!

Det va ju ett tag sen, men finns en bra ursäkt till detta :) kvinnan här har ju vatt på planeringsdagar i Smygehuk o blivit bortskämd :). God mat o gott att dricka till detta o sällskapet ska vi inte tala om för det va helt enkelt GREAT det med :). Borta bra men hemma bäst, men dock skönt med miljöombyte för det va välbehövligt.

Jag har så gott som varit ledig idag, lite samtal o lite pappersarbete men det e sånt som kommer med varje ledighet ju :).

Idag har jag träffat min barndomsvän som va nere i Skåne med hennes dotter o hennes 5månaders bebis, som jag gladerligen gullade med ååhh vad jag e bebis sugen haha :D .

Tänkte jag skulle slänga mig i ett bad nu snarast o fundera över livet, vissa visade sig att vara någon annan person än vad de ville ge sken av o jag känner mig grundlurad över att jag slängt bort min egen tid på att finnas där för dom. En hel jävla sommar ägnade jag åt att lyssna, köra till dig mitt i natten då du blivit sviken av din pojkvän, låta dig gråta ut på min jävla axel å sido satte min egen familj för jag ville vara en bra vän o till vilken jävla nytta då?? NO MORE BITCH! Nej dina problem kan du lösa själv, stör inte mig mer, visst känner jag mig sviken av dig men du är som bortblåst!..Besvikelsen måste också ha ett slut.

Alla ni andra sov gott så hörs vi av ;D

Puss O Kram / SaZza!

Life g0es 0nDu är så välkommen helg :) efter en hårt arbetande vecka är vi äntligen lediga :) o hur mycket bättre kan man få det? Solen lyser så skarpt o det e lugnt o fridfullt i luften. Släppa Lill-Killen lös på Djurparken så e han med rastad idag ;) .


Livet rullar på o jag känner mig tillfredställd med mina beslut o mitt sätt att leva på, det kan ju inte bli bättre.
Imorgon är det vin kväll hos Christa o då blir det skratt o glädje som står på menyn, jag längtar så!
Veckan har varit späckad med jobb, men jag har haft det väldigt bra ändå. Drog en djup gäspning i Fredags eftermiddag o kände att nu e helgen kommen haha o det blev mys med familjen, kina mat o film! Jag älskar min egen lilla familj så!


nej nu kan jag inte sitta här o försumma det efterlängtade vädret utan nu ska vi ud o röra på oss litta :)Ha En Brauuu Dauug allesammans!

Kramisar!


0nsdagHar bestämt mig för att sortera ut lite vänner..
Det kommer ju att gå snabbt för tack o lov är dom få.
Men gud vilken irritation detta är.
Jag säger till mig själv alldeles för många gånger; detta va den sista gången jag ställde upp för dig.. o vad händer?? Jo du ringer o du stökar till i min tillvaro, men får jag nått tillbaka? inte det minsta..
Uppriven inombords kanske men snart slutar ingenting att förvåna mig längre..

Det går bra på jobb o hemma så tur att mycket som finns runt en,fungerar. Jag kan ändå inte rå för att blicka tillbaka.. Saker man kunde ha gjort, men som man inte gjorde o detta är inte likt mig direkt, utan allt sker av en anledning så varför börja tänka på det nu? Tänker mycket på hur det kunde ha varit, men varför? 
Känner med att det e tungt med vissa familje medlemar.. det e liksom inte som det bruka vara o det om nått känns jäkligt tungt.. o nått som med är tungt är FAN MIN GRANNE, *hyser ett jäkla agg mot dig* fan du förstör min tillvaro att kunna vara hemma, FLYTTA knäppo!!!!


Då jag hämtade min söta son på dagis, sa fröken, william säger på dagis; jag älskar min mamma mest i hela världen ooo vad jag älskar henne o min mamma o detta är viktigare än något!! William min älskade guldklimp vad hade jag vatt utan dig?! *Love*


Nej nu ska jag kurra ihop mig brevid William o min håriga hund ha det gött!!


  

Tisdag!

Leeeeeeedig idag med ja o det e dö gott att vara ledig i 2dagar,det va fanimej på tiden haha. I ill-fart till Vårdcentralen med lillkillen imorse, fick jag det svar jag väntat mig.. Alla vet ju att man inte kan ta ett vaccin då man har feber, men kunde inte avbeställa tiden så 8 imorse va vi där det tog 5minuter sen va det hem igen.. Ny tid till grabben på måndag morgon istället..

Igår tyckte jag att jag va hygglig som för andra gången gick upp o sade till min granne att sluta studsa i golvet, så vi andra kunde vara i våra hem. Jag va artig o sa till henne istället för att säga det till någon annan sa jag det till henne direkt.. det uppskattades icke haha.. jag sa att jag har oxå bott över någon innan o man tänker kanske inte på det då man går med tunga förtter, hon blev vansinnig på mig o jag försökte släta över det med att jag med gick med hälarna i golvet.. Hon slooooooooog igen dörren haha tror hon blev förbannad, men tror ni att idioten fatta vad jag sa? nej då.. från morgonkvisten till sent på natten håller hon på o bumpar.. fattar det inte hon har en 2:a men beteer sig som att hon hade en lägenhet på 200000kvm eller så e hon bara jävligt yr i bollen.
Har aldrig någonsin haft detta problemet men hon är verkligen ett problem för mig o jag hoppas o håller tummarna att hon inte kommer att bli långvarig!

Idag fyller dennis år (williams pappa) o vi uppe med tuppen, gjorde ett kollage som vi tejpade på hans bil rutao eftersom han har sån åldersnoja så skrev vi; Grattis Dennis 35år tuta för grattis haha o spände fast plåtburkar efter bilen, sen väntade vi i fönstret o då han kom ut så kastade vi ägg på honom hahaha detta gjorde min dag! haha


Ikväll e det desperate housewifes o det förgyller min dag ännu mera :D 
 
Nu ska jag gotta mig lite med william innan kära Emelie kommer på kaffe =)


Puss o Kram

Leeeedig!


God mOrgon gott folk.

Leeedig som faen e jag och vad händer? Jo Sandra vaknar 8.15 haha.. Min älskade lill-kille ligger fortfarande och sover, han måste vara helt slut i rutan :) , så frid fult att titta på honom. Idag händer det grejor, ska ha mitt löne samtal med min nya chef idag, så vi får se hur denna har skött sig :) .
Har haft en bra helg, har jobbat kväll och allt har gått jätte bra, jag älskar verkligen mitt jobb!!!!! Jag måste bara få lite fart på min lön då i lägger ut mycket själva i parkerings avgifter, håll tummarna everybody.


Kan sorligt nog meddela att min granne inte sitter i en bananlåda på någon sjö. Nej hon klampar runt här som aldrig förr HERREJISSES människa, man skulle tro att hon bodde i en lägenhet på 200000kvm så som hon ränner fram o tillbaka.. allting bara skakar då hon klampar runt.. snart åker kvasten och heavy metall fram så jag blåser ut dig..

Idag ska jag och Lill-killen bara mysa med varandra, äta kanelbullar och sen fick jag höra nått om att jag skulle ställa mig och göra pannkakor? haha :)

Ha en brau daug allehooopa.

// Sazza

Fram o Tillbaka

Gårdagen skulle vara en ledig dag.. en ledig dag från jobbet iallafall.
Den bestod av diverse samtal till olika och ett optiker besök. Besöket hos optikern var ju väldigt givande, jäkla pucko till optiker..  Men inga glasögon för denna damen och det va ju bra :), dagen fortlöpte med ärende och sen for jag iväg till mormor, vi käkade prinsesstårta och wienerbröd mumsfillebaba, sen gick vi ner till minneslunden och pratade med morfar ( <3 ) .
Min mormor älskar min hund haha, min hund är en heffaklump på 5okg o mormor avgudar henne haha jag trodde det aldrig men jo hon är alltid välkommen till mormor :) .
Kvällen va lugn jag titta lite film med den underbaraste människa.

Idag har jag redig ångest då jag ska jobba en tur mellan 12.oo - 21.oo(??) hur kan man ha en sån tur usch vad meningslöst "/ .

Får väl packa ihop mina saker o sticka till jobbet då.

Ha en brauu daug allihopa :)

xoxo Sazza

RSS 2.0