Love Is In The Air..det finaste som finns är att kunna få ha dig i min närhet, du är inte bara en helt underbar vän utan för mig är du helt speciell

skin som den sol du e, låt hela världen se ditt vackra leende
lys lys som den stjärna du är, du lyser upp allt mörker och jag känner du e min, hur du ser mig,hur du tar på mig , sättet du rör mig.. tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.
jag tror det finns ett högre plan för oss två,känner när vi ser på varann då du håller i min hand, svårt att ta förväl svårt att va isär, jag önskar mitt hjärta vore här.
jag försöker berätta hur du lyfte mig från en tung manuletta, du är speciell för mig helt underbar jag står kvar.
Just nu får jag lite mycket val att stå  o väga emellan..
Jag har mitt jobb som jag så underbart tycker om, allt förutom min chef som jag inte alls kommer överrens med- men jag har fått chansen att utöka min kompetens och hoppa runt som undersköterska i hela Lunds kommun.. inte många nackdelar med det, utan mest possitiva.
Eller om jag skulle sitta som samordnare i sommar på mitt nuvarande jobb. Jag tycker ju det administrativa är kul och jag ser det absolut som en fördel till merit.
Jag menade på att jag sitter som samordnare i sommar och tar tjänst ledigt efter sommaren och provar på det nya jobbet, men min chef ska väl bråka om det med så jag vet inte riktigt hur jag ska lägga upp det.. aaaaaaaaaaa...
1oo- tals står utan jobb och jag med fast 1oo% tjänst tvekar och håller på VAD ÄR DET MED MIG??..
Nog om detta....

Mina sytrar kom efter många om och men med ett flygplan med avgång till Kreta wooho kul för dom haha. Älskar er mest och William sååå klart!!//  

What's Normal?!

                         Du sökte en blomma och fann en frukt.
Du sökte en källa och fann ett hav.
Du sökte en kvinna och fann en själ - du är besviken.

Åh den här kärleken.. varför ska man alltid göra det så jäkla svårt och klödda och ha sig?!

Av ett missförstånd som kunde ha blivit slutet på en viktig vänskap berörde mig nått så fruktansvärt, fann känslor hos mig som inte ens jag visste fanns.. Jag grubblar fortfarande över hur det kunde blivit och detta vill jag bara säga dig;

Jag sådde några blommor
en för varje vän Jag tror att de var fyra
men särskilt minns jag en
Det blev höst och vinter och blommorna de dog
på våren kom de åter men kvar bara tre stod
Så kom de stora regnet med moln så stora grå
och nästa gång jag såg dem så var de bara två
Sen så kom då solen med allt de ljus den har
och plötsligt står där ensam en liten blomma kvar
Du härdades i solen
du drunknade i regn
En sak är då säker
du är en verklig vän


En illution eller ett jäkla långt förspel?!

Haft en underbar dag, med dig i mina tankar ,känns allting så lätt och så underbart.
Jag har varit smärtpåverkad idag men med dig hos mig glöms det mest bort!! Du är en underbar människa och jag är glad att du
stannar!


Första dagen idag för denna madame att ha röda veckan, så gott folk ingen bulle i denna ugnen :D

Dagen har bjudit på massa, jag locka hit Jamina kl.9 imorse på kaffe sen kom min underbara överenergiska lillkille hit.
William hann "råka putta ner" den största och tjockaste skålen på bordet så det blev glas i miljontalsbitar, bara att börja plocka.


Suzanne hade mega tradigt på sitt jobb så hon locka med luncha träff. På väg till träffen tänkte jag vara optimist och ville hinna in om banken innan träff.. Det slutade med att Sandra blev asa kalasa irriterad.. HUR FAN JOBBAR DOM PÅ EN BANK??
Dom må vara över betalda men lite kan man väl göra för jobbets skull??
Jag skulle så klart till Kundtjänsten, det va 8nr innan mig, 1 va i kundtjänst resten?? ja vet de faen.. Ingenting hände och Sandra stormade ut, så då äter vi lunch....

Jag envisades om att jag skulle göra Kalops för det älskade jag som liten..
Gjorde litervis och tänkte att det kunde man fan ta mej ha som storkok.. vet de fan vad som skedde där men det va nått av det segaste drygaste kött jag ätit så varsegod min älskade hund ,nu har du fler valmöjligheter än någonsin.. Hon gillade det i alla fall hahaha!!

Min älskade syster Fiia kom hit och arbetade av sin "skuldlista" haha hon tog Wille- bus till Trollsjön och lekte med honom :) så fick jag vila en runda.

Idag är det Svenska hollywood fruar,ska man vara så desperat och se det idag hahaha? gamla tanter som snuskar sig och verkar allmänt blåsta?? Ja varför inte haha..

William ny-badad och ser ut som ett russin hahaha och har världens sötaste pyjamas på sig hahaha.

Tackar för denna dagen alla :)

Antligen så finner man en väg eller så gör man en!!


Spring you're welcome!
Våren är här, glädjen och all ork välkomnas tillbaka (: det har minst sagt varit hektiskt denna vecka, men idag bestämde jag mig för att göra; absolut inget :) .

Jag kan ju snabbt dementera att så blev inte fallet, men jag har i alla fall hållt mig hemma.
Jag skulle lägga in min förbannade tvätt och då den var inlagd fick jag för för mig att rensa i gaderoberna med (varför inte göra det INNAN man lägger in tvätten haha) och detta slutade med att frälsningsarmen fick 3 stora kassar av barnkläder och 3 kassar fyllda med Sandra kläder, använd dem väl.. God Karma?Mina systrar (emma och Fiia) åker ifrån mig på Torsdg buuhuu, dem små grisarna åker visst till Kreta med Morsan, känns så overkligt att dom snart 18år skall fylla, då jag fortfarande håller dem som mina små fågelungar är det svårt att släppa iväg dom, för om det skulle hända dom något på resan så sitter man hjälplös flera timmar därifrån.
Klart att dom ska få ha skoj och man får hoppas att de sköter sig!!!

Idag är det sista kvällen på denna vecka att jobba sen återstår den dryyyyyyyyyyyga veckan med bara dagar 7-16.oo blääääääääää.

Jag är lycklig nu alla nya intryck, umgänge, vänner och familj allt går som en klocka.
S+D= sant!! ;)Dagens;
Det finns inget bättre skönhetsmedel än lycka ha en underbar dag allihopa!! (:

Taco Kväll !!

Det har rent ut sagt varit en hektisk vecka, som har vatt fylld med massa skoj och bus.

Vi börjar ihelgen, då va det dax för fiske tajm med Suzzie och Crille (+ la familia) , vi tog med alla barnen ut till Hallaröd för fiske och grillning, hela dagen va det asa-kalasa fint väder , men väl där ute så va det kallt och blåsigt, men med gott sällskap ; vad gör då litta blåst haha. Senare på kvällen bjöds det på lite vinkväll med Suzzie, Gelan och så klart var William och Liam med, barnen drack så klart inte vin (haha) men coca- cola och litta snacks gick hem och lek+bus.

Söndagen
var lika fartfylld, då va det dax för hundarna att ha sin dag, så då tog jag med mig syster Fiia, Christoffer, Dennis och William, Christa med 2 hundkamrater för Electra- fiis skull (: .
Tro det eller ej men vi gick den långa rundan, som vi klarade galant WILLIAM med!! Medans Dennis satt och fikade haha, ja det kan vara ansträngande det med, eller hur baby? haha.. 

Veckan som varit har det vatt hej och hå jobba på soooooooom vanligt.

Tisdag;
Studiebesök på Williams dagis för att veta vad som försegår där, sen städa lägenheten, sen till jobb.

Onsdag;
Massa Telefonsamtal till försäkringsbolag, fottbolls- klubb för William, sen in i Lund på Jobbintervjuv, sen ner till "farfars- backar" i Lund , för en lååååååångpromenad med hundarna så de va ordentligt rastade innan vi börade på jobb.
Sen förklarade jag min kärlek för min älskade Dennis och tog på mig förlovnings ringen igen (: (LÖV U)

Torsdag; 
upp i uttan för tvättning av 8 maskiner *SUCK* , ner till williams dagis för idag ska jag Luncha med dom, hem byta maskiner hänga upp det som är färdigt, rasta hunden däremellan, göra färdigt tvätten, slänga på mig lite trasor för att åka på middag kl.17.oo i Lund hos kära Linda Som bjussar på Taco kväll och intruducering i hipp hipp haha KOMMER HON HINNA hahaha.

Fredag;
Rasta hunden, slänga i sig en flabb kaffe, utvecklings samtal på Williams dagis, lägga in gårdagens tvätt, jobba.

Lördag;
Till Annette utanför Lund och hålla sällskap, ta med Electra för att hänka på på jubb PUUUUH.

Söndag;
Ring mig inte idag ska jag taaaaaaaaa det lunt för att sen åka till jobb hahaha


Dagens;
Människor är som Puzzelbitar, det finns alltid två som passar ihop och dessa 2 puzzelbitar är min kärlek Dennis och Jag!!! <3

Älskar mina barn, William, Emma Och Fiiia <3

Pannkaks- maraton                      


                                      


 


Idag skulle jag överraska mina älsklings killar, så jag gick upp i uttan ut  med hunden och sen ställde sig Mojan här och koka ägg samt stekte pannkakor.
Då ingen av oss 3 är speciellt överförtjusta i frukost så skulle det bli intressant att se.
Frukosten satt som en fläskläpp, det vill jag looooooooooova haha.

Jag har haft lite duster med min lille William, en trots- som inte tycks gå över. Men efter regn kommer solsken eller vad sägs?

Jag får se vad helgen bjuder på, jag har pratat runt lite och vi laddar för en helg med tjejträff, litta snacks och vin.
Sen blir det hund-rastnings maraton.
Idag vet jag inte riktigt vad som ska göras förutom att mina systrar kommer om en liten stund sen får vi allt se vad denna dagen bjuder på, men en sak vet jag säkert detta kommer att bli en mega bra helg det vet jag redan så =)

Ha det såååååååå brau så ses vi snart.


hit,dit,hit,dit..Idag har det vatt massa att göra, är det nått ovanligt då det kallas att man är ledig?
Det har farits en hel del (OO, vad ovanligt) Vi har rensat i gaderoberna, tagit tvätt, snackat igenom beskymmer med Kiki, varit i trollsjön och rastat william, sen ner till stadsparken, sen letade vi nyckelpigor så nu har vi 2 nya husdjur :) , spagetti och köttfärs-sås till middag veva in det snabbt som fan sen nu ner och hämta mina sommar däck och få på dom sen ska det försökas att konstruera en bur till min kalv till hund haha.


Puuuh fick ju bara stress känsla ab att skriva allt detta haha
Ikväll siktas det mot stjärnorna för då blir det desperate housewifes taaaaaaaaaaaaaaada.

Nu ska jag iväg och träffa min dröm man och se på när han jubbar MOHAHAHA (älksar dig)Ha det bra puss ocgh kram kexchoklad.

Sweet.

Tatton ser bra ut klirar som faen bara haha, men allt går som det ska.

Ihelgen har det varit påskfirande på schemat, först hos Svärmor på fredagen sen hos Farmor & Farfar igår.. Oooh herregud vad massa mat haha och mycket mycket trevligt sällskap.
Helgen har också bjudit på jobb och det har för engångs skull vatt väldigt harmoniskt, lugnt och skönt så peppa peppa ta i trä, det kan gärna fortsätta så ett tag, det skulle vara välbehövligt. 

Nacken och huvudvärken har lämnat mig ifred under helgen som gått, är lite stel idag så jag får väl ta tag i att beställa tid hos en kirupraktiker så snart som möjligast. 
Men mitt humör är bättre och påsarna under ögenen håller väl på att försvinna, det kan vi hoppas på i alla fall haha. 

Det blir en lugn vecka då det bara jobbas i dag, onsdag och torsdag, så det blir en massa mys med mina 2 favorit pågar och sen ska vi ju inte glömma att det är tisdag imorgon för vad ser vi då fram emot?? >> Desperate Housewifes såååå klart. 

Må väl och glöm inte att ta vara på varandra
 
Mutcho Love to Dennis & William!!!!!!! 

Första ölen ute (:

    Man lever bara en gång.. Och tiden är för kort för att gnälla runder om massa små saker.. Vill inte leva med eller i en illution, men vi har det bra.
Mobil insidenten igår är ett minne blott, jag fick en ursäkt och ett erkännande om att det va väldigt onödigt och vi är båda överrens om att det handlade om en princip sak.
Nu släpper vi det och går vidare!

Idag ska jag till jobb och det känns faktiskt bra, jag fick mig en smäll, men kanske va det ett wake up call som fick mig att förstå att man inte kan klara av allt.
Jag har vatt hemma i 4- dagar och dessa dagar har jag bara njutit och tagit det väldigt lugnt, väldigt nyttigt för en sådan filur som mig.

Idag ska vi önska fiiiiiiiiint väder och om det blir så ska vi ut och unna oss en öl efter jobbet på ute serveringen haaha, detta kommer att bli en bra dag!!

Dennis och William ska upp till Jönköping för att kolla bilmässan, det blir som små barn i en godis affär då haha. Massa kärlek till er mina pågar!


Hoppas alla får en riktigt bra dag, som jag och att vi tänker på att inte gnabba om massa småsaker :)

Påsk.Där kom tattueringen som alla har väntat på haha.
Det tog mig 5år att veta var jag skulle sätta den och nu sitter den där den sitter och madame här är otroligt nöjd :) .

Conny fick mig att hitta mitt indre lugn och då vi skulle sätta igång va det bara till att köra på.
Min arm idag är däremot jäkligt svullen aaaa det känns verkligen som att man har en arm va..

Idag har dagen bjudit på massa god mat ute hos Dennis morsa med massa barn och deras aktiviteter, påsk haren hade varit där och lämnat godis- ägg som barnen fick leta upp, med gott resultat.

På söndag är det påskmiddag hemma hos min farmor& farfar och där är mat så vi puttar till varan för backen sen rullas det hem.

Hoppas alla för en glad påsk..

Tattuerings-TimeSå naajs väder det är ute då, har redan vatt på en lång prommenad med mitt lilla odjur till hund > Electra.

Jag ska bara skriva färdig här sen ska jag ut igen och då ska vi ner till mina älskade Farmor & Farfar.
Jag uppmanas att ta det lugnt men herregud va tradigt det är.. Man blir så trött av det och framför allt så in i helvetes rastlös av det haha..
Men jag har ju lovat, men en promenad har aldrig skadat så Why Not.Ikväll smäller det med tattueringen, den ska sitta på insidan av överarmen ajajajajaj, jag hade kunnat boka om tiden med tanke på allt som hänt, men det kan vara bra att känna annan smärta än huvudvärken.
Mina små systrar Fiia och Emma följer med mig idag för att kolla på hur jag våndas haha. Detta kommer att bli skit bra.
Jag ska jobba imorgon, dagstur så vi får se hur det går men jag håller tummarna för ett anpassat schema till denna gnu.

Nu är det Påsk och jag önskar er alla en bra påsk med massa mys och god mat med familj och vänner!! Må väl och ta hand om er!

*Påsk Kramar* // Sazza

RSS 2.0