Make Love Not WarFredag


Igår var det gala middag deluxe, omringad av helt oslagtbara underbara människor, jag har tur som har alla runt mig, aldrig sysslolös men på samma sätt som ni, så väljer jag med mitt hjärta!
Negativa människor bort bort bort. Människor som man ställer upp för men aldrig något själv tillbaka får, nej afidersen (stavning?) med er alla.

Jag har kommit i en helt ofattbar konstig sits, vet inte vart jag ska stå, vilket ben väger mest?
Frida får komma o skaka liv i mig o få mig att inse saker o ting, hon vet bäst o får mig att se klart på saker o ting.
Naturligtvis cyklade jag o wille med vår kära hund vår kvälls runda med, sen va jag helt slut i rutan.
Någon går in på min FaceBook o uppdaterar min status, varför? haha ja inte vet jag, men personen ifråga kan inte ha mycket till liv haha...


Från en Sak till en annan >>
Jag hade all kärlek man kan önskas att få..
Jag vet inte vad eller varför jag inte är motaglig för detta..
Har verkligen mitt hjärta stelnat till is eller bara gått i ide?
Vad är det med mig.. Varför kan jag inte bara ta den till mig?
Det är inte första gången det blir på detta vis o det lär inte vara sista gången.. men VAD är det jag flyr ifrån?
Vad sker med mig o varför är det på detta vis?
Jag ordnar alltid med nått, är det jobbigt så åker jag iväg o väl iväg hittar jag på något hela hela tiden BUT WHY?
Varför inte bara stanna upp o tänka efter; Vad flyr jag ifrån? Vad är det som skrämmer mig så mycket?
Blir helt tokig på mig själv..


Lördag
Idag började jag o wille med vår cykel runda med hunden, sedan stötte vi på Jamina o sörplade i oss litt skvaller o kaffe, sen bar det av mot Center Syd med hela jäkla bunten, så himla trevligt att bara få vara
med alla . Willes tur att vara dyrast; 2par jackor han fick o ett par Puma Ferrari skor SNYGGT ska det va!!
OCH en radiostyrd sport bil haha, ja du Wille Pille du har det nog bra du ;)
Väl hemma blev det en runda med hunden, sen fick jag ett ryck att vi skulle äta ute i HÖÖR :P bil körning deluxe va det ja.. 
Passade på att titta in hos Sofie o kolla läget samt att hon äntligen fick tillbaka sin hemnyckel :D 

Nu sitter vi här o myser, tittar på film med godisbuffé, men trotts detta kan jag bara inte få dig ur mina tankar aaaaaaaaaaa... 
Helst av allt vill jag bara skrika ut till dig att JAG ÄLSKAR DIG
Du bländade mig med din närhet, du gav mig ömhet o kärlek, på en sådan nivå jag aldrig kommer att få igen.. Jag måste ta tag i mig själv innan jag påbörjar nästa resa.. den resa jag så inerigt vill göra med dig.. men..

Make Love Not War !!  

Renovering, ajemen!

Då börjar vi om från början haha, fan har blivit så kass på att skriva, för mycket att göra kanske?..
En vän behövde mig i torsdags o jag mitt uppe i min tvättning som jag bara si så där har skjutit upp i en månad. (oops) kunde inte annat än tillåta att säga tyvärr till min tvätte korg o sätta mig i bilen till undersättning för min vän . Upp med den blöta tvätten hängandes i hela lägenheten, packa väskan för att provesoriskt flytta hemifrån. Puh kom hem imorse o är helt färdig.  
Christa har köpt en stuga som ska total renoveras så det har varit upp tidigt om morgonen o sen vidare till jobb, för att sen gå till sängs sent på kvällarna, full göra.
Men man har gjort nytta både här o där..

Nu är man äntligen hemma o det är så skönt att få vara hemma, jag har saknat mitt lilla kryp in nu i flera flera dagar =)


Idag säger jag upp mig från mitt gamla jobb o skriver på nya papper för mitt andra nya jobb kl.14.oo . 
Allt är ju bara till en fördel.. Högre lön jag utgår ifrån mig själv o lägger mitt eget schema :D life is jus  wounderful.. 

Nu måste jag fortsätta med den där förbannade tvätten innan jag ska iväg igen 

Hej o Hå =)

WooHoo!

Då har vi återigen massa uppdaterande. =)
Jag gör så mycket om dagarna så jag glömmer bort att skriva ner det haha :p men här kommer en uppdaterings som heter duga!


Lördagen.
Den bestod av utflyttningsfest hos Sofie, en utflyttningsfest som hette duga. Vi blev bjudna på mat o dess like av skratt, Anna stod för underhållningen o Carro va chafför istället för mig, så jag kunde med inta litt alkohol.
Vi började bli lite berusade, men så valde vi att gå vidare o möta upp en vän till oss för att slå ihop våra fester. O DET va en händelserik natt!

Söndagen:
Ja den bestod av att bara ligga i soffan o jämra sig över att det inte skulle finnas en ända kväll till som bestod av alkohol HAHA :p .
Anna o jag gick sedan ut o åt en bastant middag som egentligen va våran frukost, men ner gick den där kebabtallriken jajemen!

Måndagen;
Ja då va det dax att ta sitt ansvar o infinna sig på jobb, förutom att man inte va så pigg i knoppen så jobbade man på som aldrig förr ^^ .

Tisdagen;
Ja då va vi på den dagen med det stora D:et .. Idag är det APT för oss o för mig så efter APT.N skulle jag ha mitt möte med min kanske nya chef.
Vi pratade igenom hur det va att jobba här på bemanningen o hur jag trivdes. Jag svarade att jag aldrig gjort något bättre o att jag själv skulle tro att det skulle bli riktigt svårt att gå över till en fast enhet med ett fast schema igen.
Hon erbjuder mig en fast tjänst om jag va intresserad av det. OM jag e ?? inget svårt val direkt :P japp så nu e det bara att säga upp mig från mitt gamla jobb ( som jag är tjänstledig från ) o skriva nya papper på detta jobb !! WoooHooo !!
Så på måndag skriver jag mina nya papper på mitt nya jobb o då blir jag officiellt fast undersköterska i Bemanningsenheten!

JAAAAA! :P


Nu dax att städa o städa sen återstår hela denna kvällen att se om jag överlever.. ska tvätta alll min tvätt sen en månad tillbaka haha inga fler pengar att spendera så nu blir det tvätte dax deluxe!


Puss o Kram Sandra!
UtflyttningsFest !!


Först vill jag tacka alla som läser min blogg, det känns jätte kul med alla kommentarer o att min statistik kurva visar därefter =)
det känns jätte roligt att ni är intresserade av vad mina tankar o funderingar skriver =) .

Tack <3 !

Känner mig för första gången nervös för att skriva haha ;) men jag börjar så smått sen flyter det väl på som vanligt.

Idag kom Lördagen o idag har Sofie utflyttningsfest som vi ska gå på.
Jag ska vara chafför o det har jag bestämt själv, Carro o Anna kommer hit, för att sedan följa med på kvällens bravader.
Det är jätte trevligt att få träffa nya människor o umgås i nya kretsar, inte för att jag inte tycker om mina äldre vänner, för dom betyder VÄLDIGT mycke för mig!
OCH jag kan säga att jag är lyckligt lottad som har alla omkring mig, vänner som syskon o är väldigt tacksam för det =) jag har det bra jag!!

Där är kanske nått som saknas i mitt liv, lite kärlek hade ju varit trevligt, men söker man inte så finner man inget o man ska nog titta lite mer på vad man har istället för vad man inte har.
Nu ska jag gå o göra mig iordning o handla lite till kvällen. 
Hoppas alla kommer att ha en lika trevlig kväll som mig .

Massa Kärlek Från Mig <3


Fredag

Jag har nu varit ledig alldeles för länge, då detta hör till ovanlighetens skull känner jag mig nu väldigt rastlös, det kryper sakta i kroppen o jag vet inte vilket skåp jag nu ska putsa.. Vädret är ju inte det underbaraste iheler, men funderar starkt på att ta mig ut o sätta mig i pulkan o bara låta den åka ..

I onsdags blev det ikea. Då min lägenhet var lika upp och ner vänd som mitt liv, behövde jag förändring o förvaring.
Jag gjorde äntlgen om min hall till en riktigt fin hörna med mysiga färger o mysiga ljus. Köpte en ordentligt bastant kron- lampa att ha i vardagsrummet o en fin matta som electra intog på studs.. OCH gjorde det som är oundvikligt på williams rum ; RENSA O SORTERA LÅDOR.. ett evigt göra men så fint vi fick det. Allt kom på plats samma dag o fick tack o lov hjälp med min electricitet så nu har jag fungerande ljus i varje vrå. INTE EN DAG FÖRSENT :) här är nu så mysigt, mycket mjukare toner o så fint att man bara vill vara hemma haha. Det ända som saknas nu är en matta till mitt kök o möjligtvis en blomma för här inne blev lite stelt, men det ordnar vi med nästa månad =) ..

Igår kom mina tvillingsystrar hit, sofia har varit i österrike i 2veckor o emma har vatt på annat håll, så vi mumsade räkmackor o uppdatera varandra om vad som på senare tid hänt. Känns så skönt att flickorna kan tala om saker för en så man vet om dom har det bra eller mindre bra !! Senare kom min kära Anna o Sofie. Jag o Sofie skulle egentligen gå igenom schema sättningen haha tror ni det blev lagt något schema haha?? Fast besök till o2 inatt? 
Tur jag redan har lagt mitt i allafall  >:o)


Idag va det då fredag o det är inte vilken fredag som helst utan det är denna fredaga som är Kiki's fredag :D. Kiki kommer idag och vi ska ta igen det senaste halvåret, med skvaller o allt som har med trassliga förhållande till underbara ting att göra.
Har förberett med kanelsnäckor o kaffe o snart trillar väl Kiki långkalsong in. :)


Ha en underbar dag allesammans <3

Gräv djupare o djupare

Valet i kvalet.. Veliga velepotta.. Usch om jag visste att det skulle vara så här svårt att inte veta vilket ben jag ska stå på hade jag nog helst valt att gå under jorden.. Gud skapade nötterna, men han lyckades inte att knäcka dom..
Jag kan inte göra mycket, jag orkar inte göra så mycket.. JÄVLA kräk.. usch här ligger man i soffan o bara känner sig ratlös men orkar ändå inte med att göra nått.. Min extra inkomst har idag upphört, jag kan inte jobba 1oo% o samtidigt gå o städa till någon o det är inte meningen att man ska behöva ha ett extra jobb då man jobbar heltid. Less på min situation så det heter duga.

Det va bättre på den tiden man va två om allt o även om ekonomin.
Vad ska jag göra åt allt? Jag har verkligen satt mig i en stor rävsax som bara nästlat sig in o den tycks ha hamnat på ett ställe där den trivs för jag vet varken ut eller in mer.
Vädret är deprimerande o så blir jag.. Jag har slutat drömma mig bort o det va något som förgyllde min tillvaro innan.. Inte att jag bara drömde mig bort utan då jag gjorde det så fick jag upp en kreativitet som hette duga, något som jag gillade blev gjort o det jag inte hade tänkt på fick jag plötsligt fart på ..

Efter att ha spenderat helgen uppe i Oskarshamn, med en lite bebis o kärlek, kände jag mig plötsligt så splittrad.. Jag hade allt.. vad fan hände? o varför får jag upp alla tankar i mitt huvud?

Min lägenhet är lika rörig som mitt liv.. allt är bara upp o ner.. tvätten bara ligger, sakerna blir bara fler o fler, är detta likt mig?.. Inte för 5jävla öre -.- ....

Jag får ta tag i allt men vet inte ens vart jag ska börja, jag bara flyr hela tiden men från vad? Orning o reda är ett faktum men allt andra då? Ge mig en spade o låt mig gräva ner mig själv............

Hur skulle det se ut?

Ja jag fick väl mig ett ryck.. Va trött på allt runt omkring mig o där efter, packa en väska, tog min son i ena handen o hunden i kopplet i andra handen, satte oss i bilen o körde inte mindre än 33 mil upp till min kära bror o hans flickvän, för att träffa min underbara lilla brors son. Han har legat på mig o sovit så underbart att ha ett litet knyte så nära sig.. sugen?? absolut haha..
Allt är så total upp o ner runt om mig så jag hoppas på att denna resa ska få mig att få upp glöden igen. Jag vet inte vad jag ska göra, jag vet inte hur jag ska vara allt har bara blivit så total vridet.. Vilket ben ska jag stå på då jag förtillfället inte klarar av att stå på båda?

Min dröm om en familj som håller ihop, som flyttar till hus o fortsätter utöka familjen, ett liv om att vara någons fru, någons bästa vän o det finaste i livet.. VAD händer eller vad hände?

Jag är i alla fall säker på en sak o den saken är att denna lilla mini semester kommer att göra både mig o lille Wille gott.. En resa på flera mil utan stopp kan vara påfrestande för båda, men detta gick hur bra som helst. Han är verkligen en stor påg min pöjk!Igår hade jag en ovanlig fredag. Sista arbetsdagen på veckan o min kära Anna kom på besök. Vi velade lnge om vi skulle äta nått o efter många om o men kom vi loss o gick ut o tog en pizza o en öl, efter detta gick vi hem till Anna o kollade sticknings kunskaperna hahaha JAPP stickning med garn o stickor haha sen kom mitt älsklings program fast den amerikanska versionen av; Halv åtta hos mig. (för er som inte har sett detta pensinärs program så e detta ett matlagnings program där 4 st tävlar om vem som gjort bästa maträtten o hur denna presenteras)
Det va en riktig bra fredag kväll.
Anna är en sådan person som man i alla lägen vet att hon är ens vän, älskar henne o är så glad att hon finns runt om mig!! <3 har känt henne i många år med både gläde o tårar o jag hoppas att många år fortfarande består!


Alla är snoriga o hostiga hoppas verkligen att inte Wille kommer att vara sjuk "/ .

Nej alla sover här så det är vl lika bra att jag med går o nattar mig.!!Ta väl hand om varadra // Sazza

TvåNollElva

Nytt år och spännande möjligheter följer denna =)
 

Nyår var kul o trevlig, firades med vänner o bekanta, vissa visade en tendes till att då spriten flyger in åker förnuftet rätt ut... det blev ståhej o ånger för denna men men vissa lär sig helt enlkelt inte.. Jag är glad att jag va skärpt haha o jag hade mega trevligt!!

Min granne rullar kula eller nått.. så förbannat trött på henne.. har inte vatt i min lägenhet på 2veckor och nu äntligen hemma så ska man dra iväg igen bara för att hon tror det e någon jävla hoppborg hon bor i????
Nu får det banne mej räcka,jag hoppas att vi ses i trappan ..

Musik på hög nivå är denna melodin, över röstar musiken hennes jäkla liv hon för? Nej tyvärr inte men jag lever mig bort även att jag blir frustrerad på hennes jäkla oväsen.. men.. Life is good va det inte så =)

Jag har i veckan lagt mitt schema så att jag ska prova på och jobba 7-16.oo Mån-Fre.. det måste vara det tråkigaste man kan göra men men måste ju prova det med OCH jag får vara ledig tre helger i raaaaaaaaad Wooppiidooppii så nästa helg blir det att bege sig till oskarshamn för att träffa fasters älskling =)


Nej nu bliver det att städa vidare så man får det ur världen med =)


Goooooooood Fooooooortsätttttttttning alla !!!!!

RSS 2.0