SjukhusvistelseFör första gången igår slog det mig att jag inte är odödlig som jag förut trott..
Allting kan hända och det händer väl när man som minst anar det visst. 
Den sista tiden har jag haft massa huvudvärk varje dag i 2veckor, visst slog det mig själv att detta inte ska vara av det vanliga.. men eftersom man tror att man klarar av allt så tänkte jag att det kommer gå över av sig själv så småning om..
Det small till ordentligt i nacken igår kväll och pang fick jag blixt huvudvärk.. Misstankarna om att det va en blödning var ganska stor så dom gjorde alla olika neuvrologiska blodprover, CT-röntgen och halskots-röntgen. 
Från 2o.3o igår kväll fick jag ligga med en -"nack-fixerings-krage" och herre min gud..om det inte va obehagligt innan haha. Mina prover visade bra så gjorde med röntgen bilderna, fick dock inte ännu ta av mig kragen så låg med den på fr.om igår kväll fram till kl. 8.4o imorse.
Dom gjorde även en stroke utredning och det va jag för frisk för att ha drabbats av haha så det svaret visade negativt. 
kl.13.3o idag meddelade dom mig att jag hade en svag kotförtjutning i nacken som även låg och tryckte på en nerv som därav orsakade "blixt-huvudvärken" och därmed inflammation i nack rosetten. PUUUH.. Är nu äntligen hemma igen med positiva nyheter.
Jag har givetvis jätte ont,men efter att ha legat inne på neurvkirurgen och sett allt där, så va jag mega frisk.
Stackars människor.. jag va framme och hjälpte dom hela tiden och hade jätte dåligt samvete för att jag faktiskt tog upp en plats där, vilket öde..
För första gången ger jag otroligt bra kritik för sjukvården, dom har behadlat mig med jätte bra omtanke.

Tack till er alla som bryr er, för era samtal,sms och inlägg det värmer jätte mycket i hjärtat av att veta att det verkligen är så många runt omkring mig som bryr sig så mycket!! Nu vet ni också att jag mår bättre Tack igen till er!!!
Carpe Diem Quam Minimum Credula Postero

Det är vår, det pirrar i magen och allting känns så lätt med dig, fåglarna sjunger om kärleken som du och jag har, aldrig någonsin har vår kärlek varit så stark som den nu är.
Jag vet att du har stora planer för dig och mig, tro inget annat jag vill med, men allting har sin gång och allting tar sin lilla tid.

Det är inte det att det inte känns rätt mellan oss utan jag vill bara ta en dag i sänder.
Jag har så mycket som jag vill göra och alla de nya ideerna som innebär ett väldigt vuxet liv, skrämmer mig lite faktiskt. Så för att jag inte ska slänga benen på ryggen som vanligt så tar vi det lilla lugna och en dag i taget.

William är på dagis och jag jobbar kväll: 16.oo-23.3o,hela veckan.
Solen skiner och min hund vill bara ligga i sin soffa och sova haha, men om en stund så ska jag dra ut henne och hon kommer inte ångra sig för det kommer vara massa bus och lek (: .

Redan då jag vaknade igår kändes det som att dagen skulle bli katastrof och visst dagen/kvällen bjöd på en del humörsvängningar, men vadå då utan humör är man inte människa.. så e det med det.

Ikväll är det desperate housewifes och denna jobbar, ja tur att internet uppfanns, då denna får kolla det på tv5play ikväll när hon kommer hem.
Jag har försökt att lura mig till att Conny kommer att se det, han har bestämt sagt nej, men vi hoppas på förändring ang.det beslutet haha.

Ang min tattuering håller jag på att bli toooooooosig, nu har jag så mycket ideere som sprudlar i huvudet så då jag kommer att vara klar så kommer hela kroppen att vara täckt haha. Aja man e ju inte Sandra Andersson för ingenting haha.

Må väl alla ni som läser detta och ha en underbar dag för det ska jag ha (:

Dagens; Handling betyder mer än ord!!

Carpe diem quam minimum credula postero!!

Titta aldrig högre än vad du kan se

såååå trött jag varit i veckan som gått, herregud vad psykiska påfrestningar tär på en. Huvudet högt och näsan i vädret så säger jag ; det kan bara inte bli sämre..

Igår skulle vi ha ställt fram klockan och gissa vem som glömde boooort det *host host* aja inget större misstag då jag snabbt rättade till det. Men blev chockad av den som påminnde mig..att han kom ihåg det??? haha.

Det har hänt en hel del bra i denna vecka med. 
Jag har träffat en ny vän som heter Conny, har är snäll och rar och givetvis väääldigt söt.
Vi har diskuterat fram och tillbaka vad ett förhållande ger och vad det verkligen inte ger. 
Vissa gör verkligen vad som helst för att få ett förhållande att fungera, andra..ja herregud GÅ OCH LÄGG ER.. att ni orkar. 

Hos min ny funna vänn har jag fått insperationen att Tattuera mig igen :P ajajaj och så klart ska jag vara värst och därför valt det mest smärtfulla, tänkbara stället att gadda mig på, insidan av över armen hahaha,ja skyll mig själv va.
Alla di stora killarna som stannar med nålen på det stället haha hur känns det att bli slagen av en tjej mohahaha..
Detta kommer att ske på Torsdag 1/4 så ska hitta mitt indre lugn innan dess ;) och stackars Conny som fått boka upp hela kvällen only for me haha, kan det ha nått  med att göra att jag e så pipig av mig??

jag har fortfarande inte hört något från bemmaningen där jag sökte nytt jobb.. ingen tid är så lång som i väntans tider "/ suck.. ska försöka få fatt i dom dag så dom kan lämna mig ett besked om hur vidare jag fått det eller inte.
Men det börjar dock hända lite saker på jobbet, gillar det administrativa och i förra veckan fick jag erbjudandet att sitta som samordnare i sommar.. tja varför inte då har jag provat på det med.


Carpe Diem


*Älskar Min Lillkille William och Mina Sötaste Syskon Mest I Hela Världen, Utan Luft Kan Ingen Leva, Ni Är Min Luft <3 * 

Love Life (14/3-19/3)

Det är ett tag sedan jag skrev men som alla vet så är det ganska svårt att få tiden att räcka till.
Men detta hänger vi inte läpp över eftersom allt går att fixa :P .  
Uppdateringen kommer att vara fr.om 14/3-19/3 .

Söndag >> 14/3
Bjöds på en fart fylld rivstart som vanlig, vi vaknar till värmande sol och fåglar som kvittrar. Williams kompis kom upp och frågade om dom skulle ut på gården för att cykla och leka, det passade ju bra då Morsan hans skulle utföra de mest tråkigaste sysslorna som att diska oh städa. Då jag va färdig ropade William på mig och säger att min granne vill att jag ska komma upp på kaffe, absolut, klädd i pyjamas går jag upp till Jamina och Therese där det bjuds på skratt och bus samt gott kaffe.
Eftersom jag jagat ut barnen då det var så fint väder, tänkte vi att vi inte skulle sitta inne och gro så på med ytterkläderna och ut vi gick.
Folk som kom förbi vände sig nog om en extra gång då vi va några stycken och det såg ut som vi gick i en terapi grupp haha. William,Alex,Therese,Thereses mamma, Jamina,Anna , Electara-bus, Fiia och jag, överallt och ingenstans. 
Kvällen avslutades med att Dennis kom upp och ville bjuda på e utekväll med mys och god mat, detta gjordes i Höör på vår favorit resturang Elan.

Måndag >> 15/3
Idag fick jag jobba dag eftersom mina systrar planerade för min födelsedag (17/3), jag är bestämt inte glad för att jobba dag men eftersom jag visste jag skulle få nått för min uppoffring var det väl ok haha ;P .
Vi håller på med ett nytt system på jobbet, där man ska slippa ha massa nyklar och ska gå in via en telefon istället. Jag är då administratör för detta så fick sitta med detta hela måndagen. Är väldigt intresserad av det administarativa så vet inte om jag skulle ge mig in på det istället(??) haha>snurrepelle. 
Min syster yster Zara kom på dagen och hjälpte mig här hemma med hund och upp-plockning. På kvälle mös vi allihopa och dom hade naturligtvis hört om mina och Williams goda grillspett så detta ville dom bjudas på. MYCKET trevlig kväll vi hade =)


Tisdagen >> 16/3
Här bestog jobbe dagen med mycket av det administrativa med och det drog ut på tiden så tack och lov hade jag min stora syster här som hjälpte mig med min hund Electra- bus.
För er som känner mig vet ni att tisdagen kl. 21.oo är väldigt viktig för mig, då jag ser på Desperate HouseWifes haha. Detta blir ju en liten lill-lördag då vi träffas några stycken och tar fram gotteskålen och myser framför ett underbart underhållande program =).
Jag får också reda på denna dag att ett jobb som jag sökt några gånger (men fått avslag då jag är för ung) hör av sig till mig för att dom är intresserade efter att ha läst mitt CV, så dom vill träffa mig på Torsdagen kl. 13.oo (=


Onsdagen >> 17/3
Idag är det då min Födelsedag och jag får många gratulationer via samtal,sms och samt på FaceBook. Denna dagen börjar väldigt bra och jag känner mig väldigt uppskattad av alla som tänkte på en på min egen dag, tack igen till alla er.
Jag jobbade till 16.oo och kommer hem till en underbart fin-städad lägenhet,hunden är rastad och disken är borta.
Zara hade gjort allt detta och satt på en lugn skiva och tänt en massa ljus. Då ringer det på dörren och där står Jamina och Therese och sen kom Dennis och William upp.
Här bjöd alla mina systrar på en god middag, god efterrätt,samt en massa bus , gud sicken rolig födelsedag :D.
Presenter fick jag gott om av alla och det så underbart att detta var min dag som började perfekt och avslutades perfekt.
TACK IGEN OCH MASSA KÄRLEK TILL ER!!

Torsdag >> 18/3
Idag va jag på Jobb-intervjuv på bemmaningsenheten i Lund, upplägget går ut på att man lägger induviduellt schema, jobbar var 3:e helg, fast anställd i lundskommun, får ett fast tillägg på 2700:- utöver sin lön, jobbar både inne och ute, PERFA!!
Det kändes bra på intervjun så vi får se vad som händer. (=

Idag >>19/3
Har träffat en man nu sen Januari och denna är Dennis (williams pappa) , vi har bestämt att vi ska ge detta en chans och nu har vi definerat oss som ett par igen (= , happy!!
Nu bliver det fika och en massa skvaller med Sussie och sen ska jag jobba kväll och möta min chefs onda blickar över att jag förmodligen åter igen ska lämna hans verksamhet haha

Må Väl o kom ihåg: problem är till gör att lösas!! (:


Lyckligare kan man inte vara <3

Kan säga att jag haft en av de bästa ledigheterna på länge.
Fart-fyllt är min smak :)

Igår avslutades kvällen med att vi körde bort till Sussie och skulle baka, på uppdraget stod det kladd kaka och kola kakor.
För att vara på den säkra sidan stod Sussie och Jena för bakandet och jag sysselsatte kidsen samt diskade bort all disk.
Sen nånstans bad Sussie mig att kolla över kakorna och jag öppnade ugnen och stack gafflen i och dom va (enligt mig) inte färdiga för det va fortfarande kladdigt i mitten..
Kort en stund efter börjar jag fråga Sussie om de verkligen hade installerat ugnen rätt, eftersom det inte verkade som om att där var någon fläkt installerad, Sussie kom och kollade in i ugnen och utbrister genast;
KAKORNA BRINNER JU..
Akut tar hon ut dessa stackare och mycket märkligt; JO det brann hahaha..
nä jag står för insperationen för matlagningen och tack o lov aldrig mer för bakningen haha.
Vi/de började med bakningen kl.19.oo och kl.21.3o va 2 olika sorters kakor klara hahaha TEAM WORK :P (??!)

Idag
Har vi vatt med alla barnen på lekplatsen och gungat, spelat fotboll och klättrat i träd.
Efter en massa bus körde vi och handlade och fick för oss att lura väder gudarna med att göra oss lite grillspätt.
Köttes marinerades med hemmagjord marinad med salt,peppar,vitlökspulver och cayeen peppar.
Kycklingen lades i samma men vi piffa till det med curry.
Willíam stod för skärningen av grönsakerna och jag för köttens uppskärning
Jag unna mig att dricka vin till detta och söte William drack cola. (:

Senare
Kom mina systrar och Philip på besök och vi följde slutet på melodifestivalen. Tycker inte det va rätt låt som vann, tösen sjöng visserligen bra men tyckte verkligen inte det va en schlager låt, vi kommer ju INTE komma vidare detta året iheler.

Detta va verkligen en samman spelt dag för mig och William,för trots alla runt omkring va det verkligen Williams och min dag.
Jag sitter nu här och skriver, med en utslagen påg i mitt knä som sover så gott och beundrar honom för den han är och vad jag och Dennis  tillsammans har åstadkommit.

Imorgon
Vet man aldrig vad som händer när denna är på gång, men det är det som är hela charmen med att vara spontan (:

DAGENS;
Samvaro är den högsta formen av tillvaro. <3


Finns Inget Bättre Än Bra Vänner <3

Med tanke på allt hemskt som har hänt runt om på kort tid, anordnar vi en träff 1 gång i månaden. Vi träffas på olika ställen i olika orter. 
Denna gång (11/3) va det dags att besöka Eslöv. Jag rekommenderade varmt en resturang här som jag vet att man alltid får god mat för pengarna, lite dyrare men man får vad man betalar för. 

Jag lovordade verkligen denna resturang och vänner hade varit inne på deras hemsida för att kolla upp resturangen, men där stod bara dåligt. Jag sa; men prova så får ni själv se!

Vi kommer dit och beställer in dricka och beställer mat, vrål hungriga som vi va.. En timme efter beställning har maten fortfarande inte kommit ut.. men visst sen kom den och vi skulle börja hugga in. En av vännerna säger; alltså mitt kött smakar verkligen inte som det ska göra.. aa sluta säger jag och hon; men lukta på det. Vi luktade på det och fyyyyy faen vad rälligt detta stank!!
Vi kallade in servitrisen och han tyckte inte att det va nått fel på detta för det va kött som dom hade fått från dagen. Vi svarar honom att det spelar väl inge roll, detta är kött som inte är ok och det är ändå en bit som kostar 200:-
Efter lite dividerande så kallar vi in kocken och detta va det bästa hahaha..
Vi ber  honom att smaka och det gjorde han, han tvär stannar i tuggningen och säger; det smakar ju inte direkt som kött brukar smaka.... A fan. 

Vi tog bort all mat o nöjde oss med vinet.... 
Men trots detta hade vi jätte trevligt, men det blir inte fler besök på denna resturang..

Idag 12/3 har vatt än fart fylld dag :)

Jag hängde med Fiiia (lilla syster) för att hon skulle ordna med praktik, det va väl inte jätte mycket som lockade denna kvinna i denna lilla stad, så hon ska söka sig tilll Lund istället, lycka till mitt lilla hjärta ! 
Hon bestämde sig för att kidnappa min lilla son för att hitta på en massa bus med honom och då passade jag på att göra lite för mig själv.

Fick klippt mig hos Suzzie, mega nöjd. Dett lilla är det som räknas.
Sen stack vi och fikade en goooding till club sandwich mmm mätt ännu haha.
Ja sen va det ju allt det andra mindre roligare som kom, tvätta/städa bilen..
ooo vad dålíg jag är på att tvätta den men jag försöker i alla fall :) .

I Kväll ;

Bjuds det på Bakning hemma hos Suzzie med min son och hennes 3 bonus barn.
Kommer bli en rejällt fartfylld kväll, så ska lura i henne att vi ska agera hemma fruar, ni vet barnen bakar vi dricker margarita haha :P
¨

Dagens;
Framgång Ger Vänner, Motgång Prövar Dem

Må väl, nu ska jag och William unna oss av vår långledighet, som vi starkt förtjänar!


herrre gissandes..

Natten till idag.. Ja jag kan bara säga att det inte va meningen att denna skulle sova haha.
Efter en trevlig kväll med flickorna, bestämde jag mig för att att somna i soffan, då min söta son brer sig som om han var ensam om att ligga i sängen. Efter många om och men somnar jag och ett tag senare vaknar jag av att min heffa- klump till hund ligger bredvid mig (i soffan :O )och tar plats, efter en brottnings match med denna böld går hon o lägger sig i sin egen soffa och jag försöker återigen somna om, precis då jag känner att jag slummrar till hör man kknnniiirrr (dörr öppnas) och dessa små fotsteg och där kom William.. haha. jaha det va inte direkt meningen att jag skulle få sova :P  .

Idag har det varit ganska lugnt på jobbet, hade möte med min chef ang. min "åter- anställning" och facket va med där och det tackar jag för.
Träffade nog rätt människa på rätt tid då det gäller den här "uppgörelsen", nåväl slutet gott allting gott.

Igår kom jag och min syster överens om att hon skulle arbeta av sin skuld,av de pengar hon är skyldig mig, hon skulle vika och lägga in min tvätt och ta ut hunden. Ändrade planer då hon idag inte kände sig bra haha, så får väl ta tag i min tvätt själv då.  :)

Fick stark kritik från Kiki igår att jag inte en ända gång nämt hennes namn, så för att tydlig göra så;

Kiki du har ett hjärta av guld och vill jag prata med någon vet jag att det är dig jag kan ringa kl.o3 på natten, hos dig kan jag skratta hos dig kan jag gråta, men trots allt har du inte än kunnat lösa min gåta.
Du bjuder på dig själv och gör så att jag blir snäll. 
Så tycka vad man vill men med dig blir jag tam som en sill.

Löööv U My Little Dear <3


ooo boysen snackar om fotboll

Förstår det inte.. Varför har man löne assistent om denna varken kan räkna eller kan reglerna?? blir så irriterd på denna människa och allt efter jobb man får göra för henne.
Känner att varje gång jag får lön, känns det som nått saknas.. Hon ringer upp en och tror sig veta och sen efter en massa dividerande så oj ja då hade jag visst rätt..Herre min gud.
Aja det är bara att bjuda på denna pinsamhet och skicka löne listan vidare till en annan (KUNNIGARE assistent).

Efter massa skvaller och bus idag,med kära vänner har William, Fiia, Electra och jag varit i parken och fryst rumpan av oss,som sedan följdes av en handlig i stan.
Lite impuls köp men ändå bra handling,har ju äntligen lärt mig att hålla en budget och framför allt att kunna låta bli sparade pengar,ibland blir det snålt men för det mesta så går allt åt ;P .

Idag är det då närmare bestämmt Tisdag, hade jag inte blivit påminnd så hade jag fortfarande trott det va Måndag :P haha ja den yra är åter igen igång. 

Detta menas så klart med att det är dags för Desperate House Wifes och det är väl det ända som jag följer på burken.
Tycker det är så bra, så om jag skulle jobba på en tisdag så tar jag igen missat avsnitt på tv5play.se hahaha :P .

Kvällen är definitvt inte över så snart kommer fin besök från  Fiia,Jamina och Therese som ska kolla på detta underbara program med mig, mys pys :)
Så f.om 20.56 mina kära vänner så stänger jag av telefonen, så skyll er själva om ni inte kan ringa innan :P (men ni vet ändå att ni är underbara <3 )

>> Glöm inte; kan man vara glad av lite, har man mycket att vara glad för <<<<

spännande men nytt för mig

Min lilla syster Fiia har ordnat med en blogg till mig, första bloggandet är väl alltid det knepigaste att få ihop men det passar ju denna damen då jag är ganska knepig av mig haha.
För er som inte känner mig kan jag ju börja med att berätta lite om vem jag är.

Jag är en energiknippe på 24år (den 17 mars) som bor med min son William på 5år och vårt odjur till hund Electra -Bus på 4år. Vi finns att hitta i en 2:a centralt i Eslöv.
Jag är själv uppvuxen i Eslöv men träffade Williams pappa (Dennis) i Höör så där har vi också bott, men fortare än fortast flyttade vi tillbaka till Eslöv.
Jag är undersköterska och har jobbat i Lunds Hemvård i 4år nu, mina planer för framtiden är att bli Polis så den 15/4 ska jag och min vänliga Jamina göra högskole- provet, så där får vi se hur det går.
Jag jobbar helt tid och som ensamstående mamma kan det vara en brottnings match med tiden att få den att gå ihop till mer än annat än jobb. Jag försöker så gott jag kan,att få ihop det med familj, hund och vänner.
Min familj kommer så klart först,då jag har William varannan vecka, brukar jag planera in så mycket som möjligt med mina vänner så jag hinner att umgås med alla :) (:  .
Jag älskar djur framförallt hundar och hade inte Dennis stoppat mig hade jag fort haft en farm av diverse hundar,haha.
Jag är intresserad av utställning av hundar,men då min Electra gillar sig själv mest va detta inget för henne så planerna lades ner där.
Har dock inte gett upp för inom snar framtid ser jag mig själv i ett hus med mega tomt och då kommer det att vara utökning med hundar och jag ska kunna ha ett jourhem för de hundar som farit illa ut eller som blivit övergivna. Ingenting är omöjligt och ingenting är svårare än att ge det ett försök.

Idag är det min lediga dag så nu kommer Jamina, Fiia och Therese på kaffe och det skall bytas ut massa skvaller och bus.
Trevlig dag till er alla där ute.


tänk på att den bästa huvudkudden är ett gott samvete :) (: <3

Välkommen till min nya blogg!

sådärja , blogg skapad!


RSS 2.0